Gratis Sommeryoga i Tøjhushaven 2018

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Tider

Man og Fre kl. 9:00-10:30

Tir, Ons og Tor kl. 18:00-19:30

 

Undervisere:

Se oversigten nedenfor. Glæd dig til en varieret vifte af forskellige undervisningsstile og yogaarter.

Alle events varer 1:30 timer og er velegnet for yogaudøverer på alle niveauer - også nybegyndere. Børn kun ilfølge med voksne.

 

Hvordan

Møde bare op med godt humør - din yogamåtte, vandflaske og evt. et tæppe.

Der kræves ikke tilmelding

 

Mødested

På græsplænen lige efter indgangen til Tøjhushaven fra Tøjhushavevej.

Der kræves ingen tilmelding.

 

Regnvejr

I tilfælde af regnvejr rykker vi yogaen indendørs i Remisen, J. V. Martins Plads 3, 8900 Randers

 

Deltagelse

Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner. Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab. Hverken YogaRanders eller Remisen eller underviserne kan holdes ansvarlige.

 

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til. Ved din deltagelse giver du samtidig samtykke hertil. De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.

Program

 

Uge 27

 

Uge 28

 

Uge 29

 

Uge 30

 

Uge 31

 

 

Underviser

KarmaCrew

Underviser

KarmaCrew

Underviser

KarmaCrew

Underviser

KarmaCrew

Underviser

KarmaCrew

Mandag

Pernille

Gunnar

June

Gunnar

Micchelle

Gunnar

Micchelle

Gunnar

Pernille

Gunnar

Tirsdag

Pernille

Jimmy

Hening

Irrene

Hening

Irrene

Irrene

Hening

Pernille

Jimmy

Onsdag

Irrene

Hening

June

Gunnar

Irrene

Hening

Lisa

Gunnar

 

 

Torsdag

Lisa

Jimmy

Irrene

Hening

Hening

Irrene

Hening

Irrene

 

 

Fredag

Lisa

Gunnar

Micchelle

Irrene

Micchelle

Gunnar

Lisa

Gunnar

 

 

Hening Victor Wilsten

Tidligere ansat i Nordea og har efter min pensionering i 2009 været passioneret yogaudøver.

Jeg har taget intensive yogauddannelser og deltaget på mange retreats i Danmark, Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali.
Har derudover følgende yogalæreruddannelser: RYS 200 i Tantra Yoga fra Shri Kali, Indien, 2014, RYS 250 i Hatha Yoga fra Agama, Thailand, 2015, Hatha Yoga (50) fra Ashiyana, Goa Indien 2018

Efter mange år i København/Malmö flyttede jeg sammen med min hustru Irrene til Randers i 2012 og deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i Ban Phu Noi i Thailand.

Jeg har de seneste 5 år undervist regelmæssigt begge steder. I Randers har jeg bl.a undervist i juli måned - “Gratis sommeryoga i Tøjhushaven”.


I 2015 tog jeg sammen med Irrene initiativ til at danne foreningen YogaRanders, hvor vi begge er aktive i bestyrelsen.

Jeg ønsker at dele min passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt.

Irrene Wilsten

Irrene har taget intensive yogauddannelser i Sverige, Indien, Mexico og Bali.

Hun er certificeret yogalærer i Asthanga Yoga (RYS 200) fra Centered Yoga, Thailand, Traditionel Tantra Yoga (RYS 200) fra Shri Kali Ashram, Indien, Hatha Yoga (RYS 250), fra Agama, Thailand og Hatha Yoga (50) fra Ashiyana, Goa, Indien.

Har de sidste 6 år undervist i Randers og Thailand. Blandt andet i "Gratis sommeryoga i Tøjhushaven", hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17.

I 2015 var hun med til, at danne foreningen YogaRanders, hvor både hun og hendes mand er aktive i bestyrelsen.

Deres mission er: "Vi ønsker at dele vores passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt!"

June Skaaning

Jeg er uddannet og underviser i flere forskellige bevægelsesformer såsom: Yoga, Pilates, QiGong m.m. se mere på min hjemmeside. Jeg har undervist siden 2008.

Yogaen er i dag det der fylder mest i mit liv og jeg har mange hold i Randers og opland, både ved mig selv, yogalates, aftenskoler og foreninger i Randers

Jeg har ikke mit eget center, men tager gerne ud i nærområderne, der hvor du bor. Bare giv mig et kald, så finder vi ud af noget. 

Se mere: www.yogalates.dk

Facebook: Yoga med June 

Lisa Errebo

Lisa er en 38 årig yoga underviser, der har sit eget yoga studie ”Fit&Well” på en landejendom nord for Randers. Hun er gift med Rasmus og sammen har de 3 børn.

 

Passioneret omkring bevægelse og velvære, både fysisk og mentalt. Hun har mere end 700 timers yoga og mindfullness uddannelser bag sig bl.a. inden for Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa, Ashtanga Yoga og Strala Yoga.

”Yogaen handler for mig, om at lytte til min krop, mærke hvad den har brug for, lade mit åndedræt guide mig og være god ved mig selv”.

Hendes ugentlige yoga timer er primært bestående af Strala Yoga der bygger på naturlig bevægelse med fokus på bløde rolige bevægelser. Derudover underviser hun også i CrossYoga, en sammensætning af Crossfit og Yoga, der giver en stærk træning til krop og sind.

 

Se mere på hjemmesiden: www.fitogwell.dk

Eller Facebook: Fit&Well v/Lisa Errebo

Instagram: fitogwell

Micchelle Jacobsen

Yoga føre en ind i nu’et og det er i Nu’et vi manifestere.

Jeg føler en dyb forbindele og inspiration i udøvelsen og formidlingen af yoga, som er meget mere end en bevægeform for mig - men en livs filosofi. Selvkærlighed og selvomsorg er byggesten i mit grundfundament som yogalære. Der skal være plads til selvfordybelse og udfoldelse på samme tid.

Jeg en ung spirituel kvinde med snart 26 somre i rygsækken, jeg er uddannet social-special pædagog og certificeret 200 timers yogalære fra Arhanta Yoga Ashram 2017. Lige nu er jeg igang med en kernehealer-uddannelse og har udset mig flere yoga relateret påbyggelser fra efteråret og frem. Jeg startede med at dyrke yoga for ca 4 år siden, og har ikke kunne undvære yoga’en i min hverdag lige siden. Jeg underviser i yoga hos Titaliyoga studie, fitness studiet Randers og på fladbro camping for de besøgende gæster.

Jeg glæder mig til at møde dig og dele nu’et, autentisk og nærværende.

Facebook: Rise In Love Yoga

Pernille Lovise Madsen

Pernille er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johannesen.

Hun har en bred undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Udover yoga for børn, unge, familier og den blide flowinspirerede Hatha Yoga, har Pernille en særlig kærlighed til den restorative yoga og dens terapeutiske indvirkning på krop og sind.

Hun har suppleret sin yogalæreruddannelse med kurser, der har særligt fokus på restorativ yoga hos Hamsa. I juni 2017 deltog hun i restorativ teachertranning hos Yogacollective samt workshops i Bow Spring.S

om yogaunderviser er Pernille optaget af at skabe tryghed og ro hos dem hun underviser. ”Det er vigtig for mig, at du kan være dig selv – uden anstrengelse og med hvilende opmærksomhed på det, du ønsker at arbejde med via yogaen”.

Se mere på: www.pernillelovise.dk

Copyright @ All Rights Reserved