International Yoga Dag 2018

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

International Yoga Dag - Randers 2018

Torsdag den 21 Juni,

Årets yogafest - i #yogabyenranders

 

 

Sted

Arena Randers

Fyensgade 1, 8900 Randers

 

Program

17:30 Dørene åbnes

18:00-19:30 Vinyasa Rock Yoga v/Henrik Thorndal Machon, Odense

19:30- 20:00 Pause med mulighed for køb af forfriskning

20:00- 21:30 Shakti Naam Yoga v/Eva Rasmussen, Frederiksværk

 

Billetpriser

kr. 145,- onlinekøb senest 19. juni

kr. 200,- i døren

 

Billetkøb

Via Place2Book: Klik her

 

Hvem kan deltage

Alle voksne med lyst til yoga - begyndere som øvede

 

Medbring

Egen yogamåtte og tæppe

 

Dresscode:

Alle deltagere bærer hvide toppe eller t-shirts.

 

Arrangementet

Igen i 2018 marker vi Den Internationale Yoga Dag i Randers.

 

I december 2014 udnævnte FN den 21. juni til “International Day of Yoga” og de sidste 2 år er begivenheden på dagen blevet fejret med store, farverige og festlige yogaevents over hele verden.

 

I 2016 fejrede vi dagen på J. O. Krags Plads og i 2017 i Arena Randers. Begge år mødte 200 hvidklædte deltagere op til en af de største fejringer af begivenheden i Danmark.

 

Vi syntes selv vi igen i år har fået sammensat et flot program med to yogakapaciteter fra Danmark, der viser to forskellige spændende yogastilarter.

 

Mød op til yogafest og lad os sammen vise hele Danmark, hvad #yogabyenranders kan og vores fælles glæde ved yogaen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinyasa Rock Yoga

 

En anderledes, opløftende og ganske uortodoks yogaevent, der på legende vis fletter vinyasa-yogaens dynamik med ørehængende rockmusik. Gennem 90 intense minutter forenes yogaens styrke, balance og smidighed med let koreografiske sekvenser med det formål at give deltagerne en musikalsk yogaoplevelse ud over det sædvanlige.Så er du til legende yoga og musik, vil Hard Rock Yoga bevæge dig i både krop, sind og øregang.

Mød op med åben nysgerrighed og et indre legebarn.

 

Henrik Thorndal Machon

 

Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og inspirerer mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv, samt opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk, og jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden bliver mulig, hvis vi vækker den indre energi til live og gør kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv.

Foruden min yogalæreruddannelse fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm, er jeg uddannet fysioterapuet og studerer aktuelt psykologi på Københavns Universitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shakti Naam Yoga

 

Shakti Naam Yoga er en kraftfuld “Antiaging” Yoga fra Himalaya. De Indiske Guruer brugte teknikken til at få liv i kroppen efter lange perioder med meditation.

Det er der stående øvelser, hvor vi bruger foryngende åndedræts- teknikker som åbner meridianerne (energi- kanalerne) og fjerner blokeringer i kroppen. Shakti Naam Yoga er en unik blanding af åndedræt, dynamiske øvelser, stretching, acupressur, meditation og mantra/lyd, der tilsammen aktiverer og styrker kroppens selv-healings evne. Eventen er med variation og du bliver fyldt med inspiration til sundhed, energi og masser af grin…Shakti Naam Yoga får det bedste frem i dig og øvelserne åbner dig til glæde, positivitet og fylder dig med energi.

 

Eva Rasmussen

Min store passion er at dele Shakti Naam yogaens enkle men kraftfulde redskaber. At gøre dem let tilgængelige så de med glæde kan bruges i hverdagen, uden at behøve yogamåtte. Både I hjemmet, på jobbet, med familien, i alle situationer.

Shakti Naam er for mig den perfekte praksis for vores stressende, hurtigt omskiftelige, verden.

En hjælp til at komme hjem i os selv, i vores kerne og derfra tage beslutninger der tager os i ønsket retning.

“Let the beauty of what you love be what you do.” – Rumi

2011 blev jeg uddannet Kundalini Yogalærer og har siden boet og undervist i Sverige. Er nu hjemme i det smukke Danmark igen, hvil ket har inviteret til en endnu en ny begyndelse og nye muligheder.

I sommeren 2016, rejste jeg i Mexico i 3 intense uger og blev uddannet Shakti Naam Yogalærer. Hvad der tiltrak mig ved netop denne form for Yoga var glæden, letheden og energien.

Det føltes så levende og meget anderledes end hvad jeg tidligere havde oplevet. Som der siges har det enkle ofte en utrolig dybde, og det er også tilfældet med Shakti Naam Yoga.

 

Se mere www.naamyoga.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansvar

 

Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke.

YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov.

Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

 

Deltagelse

Ved at deltage på International Yoga Dag accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar.

Arrangørerne bag International Yoga Dag fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner.

Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.

Hverken YogaRanders eller Arena Randers eller underviserne kan holdes ansvarlige.

 

Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger.

Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

 

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.

De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.

Copyright @ All Rights Reserved