Masterclass med Kristine Marie Rost

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

 

Udsolgt - Masterclass med Kristine Marie Rost

Fredag den 14. september 2018 kl. 14-18 i Remisen

 

Ind til benet!

En kort introduktion til hvorfor vi alle har brug for mere Yin yoga i vores hverdag og hvordan vi arbejder i stillingerne, inden en sekvens med stillinger der går lige til benet.

Imens praksissen forplanter sig i kroppen, vil Kristine formidle mere om Yin yogaen.

Med udgangspunkt i sætningen ”Kristine, du er en hård kvinde!” sagt til Kristine efter en workshop, vil fokus her være at forklare;Yin yoga principperneYin og yang energi og vævets bevægelseVejrtrækningen

Kroppens naturlige olie

De 3 livsvitale Yin instrumenter

Når Yin yoga råber op og kroppen støjer

En hverdag med Yin og yang

Naturligvis baseret på Yin yoga in Asia stilen.

En oplagt mulighed for at få mere indblik i hvad der gør, at du og andre kan opleve Kristine som en hård kvinde uden hun er det.

Der rundes af med 20 minutters ny vane.

En workshop til dig der har mødt Yin yoga. Til dig der formidler Yin yoga, har en Yin yoga praksis eller bare følger Kristine online på Yogavivo.dk/yinpower

 

Link til Facebookbegivenhed: Her

Pris kr. 450,-

Udsolgt

 

 

Om Kristine;

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter.

Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til årets Randers Yogafestival.

Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila.

Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter.

For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”!

Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og id af stillinger alle kan være i.

Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.

Ansvar

 

Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke. YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov. Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

 

Deltagelse

Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner. Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.Hverken YogaRanders eller Remisen eller underviserne kan holdes ansvarlige.

 

Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger. Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

 

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindels e med presseomtale.

Copyright @ All Rights Reserved