Event 16

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 16

28/8 11:00-12:15   

FOF


Familieyoga - Voksen med barn - 6-10 år


Trygheden og plads til leg, nærvær og ro er centralt, når Pernille underviser børn i yoga. Mor, far, bedste eller hvem der nu kommer med deltager aktivt, så det bliver en god fælles oplevelse. Familieyoga er en skøn og sjov måde at være sammen på.

På denne event kommer vi til at lave yoga i børnehøjde, hvor vi leger med yogaøvelserne, fortæller historier med kroppen, sanser vejrtrækningen, får styrket motorikken og finder indre ro.Der afsluttes med afslapning efterfulgt af en meditation.


Om underviseren:


Pernille underviser i Hatha Yoga, som består af både fysiske udfordrende og mere restorative øvelser. Hun har særlig interesse for den restorative yoga og dens helende effekt på fysiske og psykiske spændinger. Hun har sine uddannelser i yoga fra Hamsa Yoga Studio samt Yogarolllinger. Pernille har en bred undervisningserfaring fra hold med både børn og voksne.

Pernille Madsen er yogalærer og folkeskolelærer. I Pernilles undervisning er der god tid, plads og hjerterum. Du vil blive guidet roligt og præcist, så der er frihed til at være med det, du oplever din yogapraksis gør for din krop, sind og hjerte.

Kærligheden til yoga og meditation startede i 2000 på et langt højskoleophold, hvor hun fordybede sig i yoga, meditation og energibevidsthed. Siden da har yoga- og meditationspraksis haft plads i Pernilles liv i forskellige grader.

Pernille er 36 år og bor i Øster Bjerregrav i et bofælleskab sammen med sin mand og to børn.

Pernille Lovise Møller Madsen

lovise1980@gmail.com

Tlf.: 61688604

Copyright @ All Rights Reserved