Event 17

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 17

28/8 11:00-13:15

Remisen/Tøjhushaven


Motionsløb og Yoga for løbere


Bemærk booking af denne event gælder både for begge event og der er max plads til 70 deltagere

Det er vigtigt at du forhåndsreserverer plads til denne event - se booking/billet,  da vi evt. skal være i Remisen i yogadelen, hvis vejret ikke er til udendørs yoga


Motionsløb kl. 11:00 - 11:45 Tøjhushaven


Vi starter kl. 11:00 med et motionsløb

Startsted: Tøjhushaven

Distance: Vælg mellem 2,5 - 5 - 7,5 km

Den opmålte og markerede rute er på ca. 2,5 km og løbes 1, 2 eller 3 gange

Alle skal være færdig kl. 11,45

Motionsløbet arrangeres af den lokale løbeklub MOVE RANDERS

www.moveranders.dk

Facebook: Move RandersYoga for løbere kl. 12:00 - 13:15 Remisen/Tøjhushaven

Yoga for løbere har fokus på at øge din kropsbevidsthed og træne styrke, udholdenhed, smidighed, balance og bevægelighed.

Yoga øger styrken i din kernemuskulatur og træner muskler, sener og ledbånd til at stabilisere leddene, og det kan hjælpe til at undgå skader. Yoga forbedrer desuden evnen til at holde et mentalt fokus, og det kan hjælpe dig til at få oplevelsen af flow i dit løb.

Gennem yoga arbejder vi målrettet med de områder i kroppen, som har det med at blive usmidige, når vi løber (og cykler) meget. Vi giver selvfølgelig også fødderne særlig opmærksomhed ved at arbejde med både stabilitet og mobilitet.


Om underviserne:


Nadia Lunn

- Medejer og yogalærer

Når jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger 'ja-tak' eller 'nej-tak', til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig.

Jeg er utrolig inspireret af yogalærere som Birgitte Gorm Hansen (dynamic yoga), Ateeka (somatic yoga) og Joe Barnett (yin yoga).

Maia Jensen

- Medejer og Yogalærer

For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er.

For mig er yoga også lig med livsglæde. Yoga giver mig både mental og fysisk styrke og hjælper mig til at håndtere livet med alle dets aspekter.

Min største inspiration kommer fra Tara Judelle (Embodied Flow) og Lisa Petersen – begge er inspireret af bl.a. body mind centering, og Birgitte Gorm Hansen (Dynamic Yoga).

Yoga Collective

Søndergade 10, 1.sal

8000 Aarhus

Tlf.: 23674214

info@yogacollective.dk

www.yogacollective.dk

Facebook: The Yoga Collective

Copyright @ All Rights Reserved