Event 18

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 18

28/8 12:30-13:45

FOF


GravidYoga


På GravidYoga vil du opleve at vi:

Skaber kærlig opmærksomhed til din baby igennem meditationer og visualiseringer.

Øger kropsbevidstheden, smidigheden samt kontakten til den indre urkraft – din indre ur-kvinde!

Laver åndedrætsøvelser, der kan bruges under fødslen.

Arbejder med elasticiteten i bækkenbund.
Øger både den fysiske og mentale styrke og derved en får større velfærds følelse.Det giver dig mulighed for at opdage og udforske de fysiske og psykiske ressourcer, du rummer.

Bruger Rebozo massage øvelser med et tørklæde der bl.a. kan lindre lændesmerter under fødslen.

Information vedrørende forskellige måder at føde på inklusiv hjemmefødsler.

Det er en enestående chance for at åbne op for din indre kraft og styrke – for den vil helt sikkert gavne dig, både under graviditeten og under fødslen.

 Der opstår ofte særlige venskaber blandt gravide kvinder på disse hold.

Du kan deltage fra uge 14 og helt op til termin. 


Om underviseren:


Et ophold ved de tibetanske munke i Nepal hvor jeg studere buddhismen og meditation skabte en dybere balance og forbindelse til livet og til mig selv. 

Jeg er dybt fascineret af denne leve måde, filosofi og medmenneskelighed og det er nu en stor del af min måde at undervise på. 

Jeg skaber et trygt rum, hvor der er plads til at udvide vores indre power, åbenhed og nysgerrighed fra vores hjerte. Jeg guider i et roligt tempo med et ønske 

om at skabe grundighed, sikkerhed og for at hjælpe min elever til at opdage deres egen krop igennem selvbevidsthed. Jeg arbejder med åndedrætsøvelser 

og invitere mine elever til at fordybe sig i deres egen indre ro, sanser og til at øge deres sensitivitet og balance igennem bløde bevægelser. Jeg er som person meget uformel 

og atmosfæren i mine timer er gerne let og smilende - Uanset hvor du er i din yoga rejse er der plads til dig - det er Yoga I Hjertehøjde.

Jeg er uddannet indenfor Vinyasa & Hatha Yoga med en 200 timers Yogalærer uddannelse fra Ashiyana i GOA fra 2012. Jeg uddanner mig løbende ved nogle af landets dygtigste yogalærer indenfor deres niche.

Hos Titaliyoga finder du Vinyasa Flow, GravidYoga, EfterfødselsYoga, Yoga og mindfulness for børn og unge samt jeg tilbyder også den mexikanske Rebozo massage der er helt fantastisk for den gravide, men også til kvinder der lige har født. 

For mig er yoga en livs rejse der aldrig stopper, derfor vil der nok altid lige være et kursus, retreat eller en uddannelse i min kalender, hvor jeg får mulighed for at åbne enndu mere op for den visdom der ligge indeni og blive endnu bedre til at undervise fra hjerte.

Sally Bøye

TitaliYoga

Århusvej 102 1. sal

8940 Randers SV

Tlf.: 26355125

sally@titaliyoga.dk

www.sallybøye.dk

Facebook: Titaliyoga

Copyright @ All Rights Reserved