Event 2

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 2

27/8 10:00-11:15

FOF


Restorativ Yoga

Restorativ yoga støtter nænsomt op om kroppens evne til at genfinde balance og opleve ro. Afstressende yoga kræver hverken god form eller en smidig krop.

På eventet vil du blive guidet gennem blide sekvenser, hvor bevægelse og åndedræt forenes i et meditativt flow. Nærende restorative yogastillinger dybdeafspænder kroppen, og du vil opleve at spændinger forsvinder og sindet beroliges.

Alle er velkomne uanset alder, køn og yogaerfaring. Eventet er særligt målrettet dig, som oplever uro, lettere stresssymptomer eller ængstelighed. Undervisningen varetages af yogalærer Pernille Madsen og yogalærer og psykologistuderende Signe Kjærgård. I undervisningen er der nærvær, ro og tid nok.


Om underviserene:

Signe Kjærgård har desværre meldt fra til vores festival af private årsager, så undervisningen foretages af Pernille Madsen alene.

Signe Kjærgård er yogalærer og psykologistuderende. I Signes undervisning er der tid nok og der er plads til alle. Signes hjerte banker for hvile, for det beroligende og afspændende, og hendes særlige interesse er det bevidste arbejde med psykologiske problemstillinger gennem kropslig praksis. Hun er uddannet fra Hamsa Yoga i 2015 og har desuden deltaget i et antal workshops med restorative temaer.


Pernille underviser i Hatha Yoga, som består af både fysiske udfordrende og mere restorative øvelser. Hun har særlig interesse for den restorative yoga og dens helende effekt på fysiske og psykiske spændinger. Hun har sine uddannelser i yoga fra Hamsa Yoga Studio samt Yogarolllinger. Pernille har en bred undervisningserfaring fra hold med både børn og voksne.

Pernille Madsen er yogalærer og folkeskolelærer. I Pernilles undervisning er der god tid, plads og hjerterum. Du vil blive guidet roligt og præcist, så der er frihed til at være med det, du oplever din yogapraksis gør for din krop, sind og hjerte.

Kærligheden til yoga og meditation startede i 2000 på et langt højskoleophold, hvor hun fordybede sig i yoga, meditation og energibevidsthed. Siden da har yoga- og meditationspraksis haft plads i Pernilles liv i forskellige grader.

Pernille er 36 år og bor i Øster Bjerregrav i et bofælleskab sammen med sin mand og to børn.


Psykologgruppen Randers OSTENFELD/BADEN

www.ostenfeldbaden.dk

Facebook: ostenfeldbaden

Tlf.: 42426202


Signe Kjærgård

signeross@gmail.com

Tlf.: 26144515

Pernille Lovise Møller Madsen

lovise1980@gmail.com

Tlf.: 61688604

Copyright @ All Rights Reserved