Event 20

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 20

28/8 14:00-15:15

FOF


Breath of Bali Yoga

 

I skal med på en rejse ind i yogaens fantastiske verden med inspiration fra det smukke og eksotiske Bali. Jeg vil glæde mig til at guide jer ind i nogle givende og udfordrende stillinger (asanas) lige fra den klassiske Hatha Yoga hvor vi mærker kroppen ved styrkende og stabiliserende øvelser og udfordringer til balancen, der samtidig skaber jordforbindelse og giver os ro. Over til mere legende og dynamisk Vinyasa flow for til sidst at afsluttes med mere rolige og blide stræk inspireret fra Yin Yogaen. Gennem teknikkerne fra mindfullness finder du roen i dig selv, så du er klar til at møde verden og hverdagen med fornyet energi, overskud og velvære.


Om underviseren:


Lidt om mig: Jeg blev afhængig af yoga for nogle år siden (og ja, det er rent faktisk det der skete), fordi det både er bevægelse og fordybelse. Jeg elsker også løb og styrketræning og underviser bl.a. også, udover yoga, i crossfit og andet styrketræning. Træning er en vigtig del af mit liv og med yoga fandt jeg en anden dimension – en anden måde at ”træne” min krop og mit sind på. Yoga handler om at mærke, fornemme, koncentration og være opmærksom, på en måde, som jeg aldrig havde oplevet før. Det er det sværeste jeg nogensinde har gjort, men også det bedste. Yogamåtten er ”mit” sted, hvor jeg kan stoppe tiden, mærke mig selv og finde ro.

Jeg er 36 år, gift med Rasmus og vi har 3 børn sammen. Jeg har trænet i 17-18 år og har uddannelser inden for forskellige træningsformer:

Yogalærer ved Yandara Yoga Institute på Bali (200 timer)

Yogalærer ved DGI (60 timer)

Mindfullness Mentor ved Mindway Mindfullness (40 timer)

Crossgym instruktør ved DGI (50 timer)

Fitness Instruktør ved DGI (40 timer)

Lisa Errebo

Fit&Well Yoga

Hovedvejen 2

8920 Randers NV

Tlf.: 31 62 99 04

lisa@fitogwell.dk

www.fitogwell.dk

Facebook: Fit&Well Yoga

Copyright @ All Rights Reserved