Event 23

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 22

28/8 17:00-17:45

Remisen


Afslutningskoncert og fællessang/chanting


Vi runder festivalen af med koncert og fællessang/chanting, hvor Ditte Kappel og Casandra Renosto først giver en lille sangkoncert og derefter leder nogle afsluttende fællessange/chanting

Kom og vær med til at slutte festivalen af på festlig og mediativ vis.


Om sangerne:


Ditte Hessellund Kappel, 21, læser til dagligt Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet. Hun har interesseret sig for musik siden en alder af blot tre år, og er i dag en erfaren sanger, som akkompagnerer sig selv på klaver. Ditte har tidligere læst på Statsskolen, i hvilke år hun sang i Statsskolens kammerkor og jazzorkester. Derudover har hun erfaring fra privat sangundervisning, sammenspil gennem musikskolen og i arbejdet hos Sct. Peders Kirkes gudstjenestekor og ungdomskor. I år medvirker Ditte som det nye sangskrivertalent i Talent016, som afholder afslutningskoncert på Turbinen i oktober. Ditte og Casandra har tidligere arbejdet sammen i en Yoga-Nytårskoncert hos Yoga & Wellness-studiet på Torvegade.Casandra Renosto, 33 år / yogaunderviser

Født, opvokset og bosat i Randers

Indehaver af YOGA OG WELLNESS STUDIE i Randers C.

Uddannelse:

2010: Reiki Healer ved Mester Manuela Rauff, Randers

2012: Wellness Massør - Kropsterapeutisk Center, Århus

2012: Flow Yoga instruktør - Louise Justesen/Fitness World, Århus

Arbejdserfaring:

Casandra har arbejdet som yogalærer de sidste 4 år og afholder YOGA OG WELLNESS kurser i både Danmark og udlandet. Hun har mange års erfaring med at vejlede, støtte og yde omsorg og pleje indenfor børne-, unge-, ældre- og handicap-området.

Til daglig underviser Casandra i YOGA OG WELLNESS STUDIE i Torvegade i hjertet af Randers.

Casandra er en kærlig ildsjæl, livsglad og virkelysten, hvilket afspejles i hendes tilgang til at arbejde med mennesker. Hun udtaler: ”Mit mål er at glæde og gavne med mit virke.”

Casandra har en musikalsk baggrund i Randers Pige Garde og Johannes Kirkens Kirkekor. Hun har arbejdet frivilligt i fagforeningsregi og været medstifter af og formand for Red Barnet Ungdom i Randers.

Ditte Hessellund Kappel

Casandra Renosto

YOGA OG WELLNESS STUDIE

Torvegade 14, 2. sal

8900 Randers C.

Tlf.: 31100155

casandrarenosto@live.dk

www.renosto.dk

Facebook: Yoga og Wellness Studie

Copyright @ All Rights Reserved