Event 4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 4

27/8 11:30-12:45

FOF


Indtro til Meditation

Dette korte intro kursus som varer ca. 75 minutter, henvender sig til jer, som har lyst til at mærke meditationens positive virkning på stress og stresshåndtering, tilgang til egne ressourcer og styrke, fokusering og koncentration, nærvær og følelse. Desuden kan meditation hjælpe os med smertehåndtering og har en positiv påvirkning på og forebyggelse af en lang række fysiske sygdomme. Jeg vil afmystificere meditation og forklare om, hvordan man videnskabeligt har fundet og bevist meditationens positive påvirkninger på vores liv. Jeg vil gennemgå enkle basis meditationsteknikker. 

Desuden vil vi, hvis vi når det, arbejde med meditationsteknikker, som kan trænes og bruges, når vi går, løber en tur, står med opvasken, ja mulighederne er mange, hvis man lærer og træner disse teknikker. Der er ingen krav til at man har prøvet at meditere før.Om underviseren


Underviser hos FOF Randers. Jeg har arbejdet med meditation og selvudvikling i ca 14 år, har undervist i meditation gennem de seneste par år og afslutter en 4-årig uddannelse som psykoterapeut denne sommer. Jeg har arbejdet med tandlægeskræk-patienter de sidste 15 år i kraft af min uddannelse og virke som tandlæge.

Lars Roed Andersen

FOF Randers

J.V.Martins Plads 1

8900 Randers C

www.fof.dk/randers/

Facebook: FOF Randers

Copyright @ All Rights Reserved