Event 5

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 5

27/8 12:30-13:45

Remisen/Tøjhushaven


Traditionel Tantra Yoga

Mange associerer ordet Tantra med seksualitet, men Tantra Yoga er meget mere end det, og vores undervisning handler ikke om seksualitet.

Tantra Yoga er en praksis, der lærer kroppen at meditere. Ved hjælp af åndedrættet og blide asanas (øvelser) - der sætter fokus på afslapning - træner du din krop og sind til at komme i en dyb meditativ tilstand.

I modsætning til mange andre yogaformer, hvor der lægges vægt på, hvilke muskler der arbejder, og hvor det strækker, fokuserer Tantra Yoga på den del af kroppen der slapper af. At slappe af er ikke noget du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer det nu, der er. Der er fokus på dig som et helt væsen og på dit indre selv. Når du har kontakt til dit inderste, kan du leve dit liv i frihed uden begrænsninger.

Du lærer at følge din intuitive kropsfornemmelse og ikke fokusere på et perfekt ideal – hverken i yogaen eller i hverdagen.

Yoga handler ikke om konkurrence og dit fysiske udseende, hvor dit værd måles på, hvor smidig du er.

Yoga fokuserer på dig som et helt væsen, og på hvordan du har det inden i.

For alle uanset erfaring


Om underviserne


Ægteparret Hening og Irrene Wilsten.

Vi er begge tidligere bankansatte i Nordea og har efter vores pensionering i 2009 været passionerede yogaudøvere.

Vi har taget intensive yogauddannelser i Sverige, Indien, Thailand og Mexico.

Vi er begge certiciferede yogalærer (RYS 200) i Tantra Yoga fra Shri Kali Ashram, Indien, (RYS 250) i Agama, Thailand og herudover er Irrene certificeret yogalærer (RYS 200) i Asthanga Yoga fra Centered Yoga, Thailand.

Vi flyttede til Randers i 2012 og deler vores tilværelse mellem vores boliger i Toldbodgade i Randers og i Ban Phu Noi i Thailand og har de seneste 4 år undervist begge steder. 

I Randers har vi bl.a undervist i Tøjhushaven i juli måned  - “Gratis yoga i Tøjhushaven” i samarbejde med Tøjhushavekvarterets Venner. Vi har også undervist på Asylcenter Randers og her i 2016 for de ansatte på Museum Gaia.

I 2015 tog vi initiativ til at danne foreningen YogaRanders, hvor vi begge er aktive i bestyrelsen.

Vi arbejder og underviser “non-profit” og ønsker at dele vores passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt. 

Hening Wilsten

hening@wilsten.com

Tlf.: 40417533


Irrene Wilsten

irrene@wilsten.com

Tlf.: 53571952

Copyright @ All Rights Reserved