Event 7

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 7

27/8 14:00-15:15

Remisen/Tøjhushaven


Hatha Yoga


Jeg underviser i Hatha yoga som er grundlaget for det meste af den traditionelle yoga, der undervises i vesten. Det er en fysisk yogaform, så som klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser, udført i et roligt tempo med pause mellem stillingerne.


Yoga er individuel træning, du kan og skal ikke gøre mere end din krop tillader dig. Så alle kan deltage uanset køn, størrelse, smidighed og kunnen.


Jeg arbejder med det individuelle menneske også i holdtræning.


Vi slutter hver gang med afspænding/meditation.


Det eneste du skal passe på er, at det kan blive vanedannende at dyrke yoga, så kom glad og giv dig selv en super oplevelse.Om underviseren:


Jeg er uddannet og underviser i flere forskellige bevægelsesformer såsom: Yoga, Pilates, QiGong m.m. Se mere på min hjemmeside.


Yogaen er det, der i dag fylder mest af min træning, foruden en del svømmeundervisning. Jeg har holdundervisning ved bla. aftenskolen Nyd Livet (nydlivet.wordpress.dk), samt flere forskellige foreninger i Randers.


Jeg er igang med, at starte op som selvstændig, hvor jeg allerede nu har holdundervisning i Randers opland. Da jeg ikke selv har noget lokale, tager jeg gerne ud i nærområderne.

June Skaaning

Tlf.: 26732571

june@yogalates.dk

www.yogalates.dk

Facebook: Yoga med June

Copyright @ All Rights Reserved