Event 8

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 8

27/8 14:30-15:45

FOF


Qigong – The art of energy cultivation


Qigong er kunsten af kultivering af energi. I Qigong er der Qigong meditation, som er stillesiddende/liggende arbejde eller den aktive Qigong, hvor der laves forskellige bevægelser i meget rolige bevægelser.
Under udøvelsen af bevægelserne eller siddende meditation vil mange mærke Qi, som en varm, snurren, prikken, stikken eller summen. Energi – Qi.

Qi er det kinesiske ord for "livs energi". Ifølge kinesisk medicin er Qi den power, der flyder gennem alle levende ting, gennem hele universet. Alle levende organismer er fyldt med Qi.
Når vi har det godt er Qi i vores krop klar og flyder frit. Når vores helbred er skidt er vores Qi forurenet, blokeret eller stagneret.

Gong betyder "arbejde", "øve" eller "kunst" i energiøvelse, øvelse i at bevæge energien. Læren at kunne kontrollere "the flow" og distribution af Qi, for at fremme helbredet og harmoni mellem hoved, hjerte og krop.

Qigong vil give dig mere rod, så du ikke vælter så nemt. Vores sind og krop har indflydelse på hinanden. Der er ikke muligt at have en sand sund krop uden et sund sind og vice versa.

Jeg glæder mig til at dele Qigong med Jer :-)


Om underviseren:


Min passion er mit job og jeg elsker det. Jeg har haft min egen klinik nu i 10 år, men arbejdet med kroppen før også gennem sport.
Jeg tilbyder professionel behandling indenfor akupunktur, NADA, akupressur, pestel needel, GuaSha, Cupping mm. Derudover coaching, personlig udvikling – Din livs sti – kropsbevidsthed, åndedræt, kostråd, motions råd, udstrækning, fysiurgisk massage. Og meget mere.

Du og Jeg er dele af polariteter – Yin & Yang. Jeg elsker indre, yin, arbejde som Qigong, meditation, yoga er. Men jeg bruger også af min Yang gennem min sport, som trialet, løb, svømning og cykel. Dyrker også funktionel træning.

Det at starte en "behandling"om det er akupunktur, meditation, Qigong, så er det en start på du lære Dig bedre at kende og blive mere opmærksom, bevidst, du vågner op fra det mønster du har ladet dig lulle hen i.

Christina Bradley

TimeOut – Akupunktur & TCM Christina Bradley


Agernvej 3


8920 Randers NV

Tlf.: 29808914

www.timeout-bradley.dk

Facebook: TimeOut – Christina Bradley

Copyright @ All Rights Reserved