Event 13 Ayurveda og Yoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side


Event 13

kl. 13:00-14:00 Lørdag

Solsalen - FOF


Tag ayurvedaen med på yogamåtten og ud i livet - Foredrag

Foredrag med Lise Faurschou Hastrup.

Yoga og ayurveda betragtes som søstervidenskaber. De supplerer og støtter hinanden. Det er en naturlig vej dybere i yogaen at koble ayurvedaen på.

Ayurveda er Indiens over 5000 år gamle sundhedssystem, hvis formål er at opnå harmoni i krop og sjæl. Ayurveda beskriver alting ud fra fem elementer: æter, luft, ild, vand og jord, der i kombinationer udgør de tre grundtyper, kaldet doshaerne: Vata, Pitta og Kapha. Alle mennesker har en konstitution, som domineres af en eller flere doshaer.

I foredraget sætter Lise doshaerne ind i en sammenhæng, så du måske vil kunne nikke genkendende til hvilken dosha du selv, din kæreste, din chef, din yogalærer og måske dit barn er … og du vil få en ny fornemmelse af, hvorfor mennesker reagerer så forskelligt. Du vil høre om de ayurvediske anbefalinger for livsstil, måltider og særlig yogapraksis til hver type. Du vil få en forståelse af, hvordan du med enkle tiltag kan optimere dit helbred og velbefindende.


Om underviseren


Lise Faurschou Hastrup har 25 års erfaring som selvstændig madvejleder, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent.

Lise holder foredrag om ayurveda og giver individuelle mad- og måltidsvejledninger ud fra de ayurvediske principper.

Lises bog ”Ayurveda for Begyndere” udkom d. 28. april i år.

Det er muligt at købe en signeret bog efter foredraget.

Se mere om Lise her: www.lisef.dk
Copyright @ All Rights Reserved