Event 14 Yoga for mænd

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 14 - Gratis deltagelse

Kl. 13:00-14:00 Lørdag

Glassalen - FOF


Yoga for mænd

Denne event er for dig der er lettere øvet eller endda yogajomfru. Er du en af de mænd, som har afholdt dig fra at prøve kræfter med yoga af den simple årsag, at du simpelthen har troet at du ikke kunne finde ud af det? GLEM DET!!

Yoga er for ALLE også for mænd med korte hasemuskler og som griner når de slår en prut. Denne event er uhøjtidelig – Vi morer os sammen når det bliver komisk og vi bander når det gør ondt!

Vi har fokus på styrke og er ligeglade med om det er yndigt. – Her handler det om kontant afregning.

Min erfaring fortæller mig at mænd, vil have noget for pengene, de vil kunne mærke at de har været til yoga dagen derpå og det må gerne gøre ondt på den fede måde. Der skal sved på panden, hovedet skal tømmes, kroppen skal udfordres og vigtigst af alt så skal roen indtræffe sig og give grobund for at generere ny energi og selvkærlighed .


Om underviseren:


Bolette Visholm

ForEndenAfRegnbuen

Bolette Visholm er certificeret ashtangalærer samt kundalinibørneyogalærer og har knap 12 års undervisningserfaring. Bolette er stifter af ForEndenAfRegnbuen som primært har beskæftiget sig med yoga for børn. Bolette er stor fortaler for yoga på skoleskemaet og har sin daglige gang på nogle af byens skoler. Hendes egen praksis er med udgangspunkt i ashtangayogaen og det er også den yogaform hun underviser i, når det drejer sig om voksenhold.

Se mere: Facebook: For Enden Af Regnbuen

Copyright @ All Rights Reserved