Event 17 På vej med Enjoyoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 17

Kl.14:15-14:45 Lørdag

Solsalen - FOF


På vej med enjoyoga - rejseinspiration

Lad Eva og Louise fra enjoyoga tage dig med på en inspirerende rejse, når de fortæller om deres yogaretreat til smukke Ibiza.

Der er skruet op for forkælelse af alle sanser når enjoyoga 2 gange årligt afholder yogaretreat under under Ibizas sol.

Vegetarisk hjemmelavet mad, et alsidigt yogaprogram, kropsbehandlinger og vandreture samt indkvartering i luksuriøse omgivelser. Hør mere om, hvad vores yogaretreat indeholder, og hvad du som deltager får ud af det.   

Kom og lad dig inspirere!


Se mere: www.enjoyoga.dk

Om underviseren:

Louise Djernes og Eva Kjærgaard, Enjoyoga


Om Louise

For Louise blev yogaen et vendepunkt i et stressfyldt liv, og nu er det ikke blot en træningsform, men også en måde at leve på. For nogle år siden blev Louise ramt af en diskusprolaps, og med hjælp fra en dygtig kiropraktor - og blid yoga, er hun nu fit for fight igen.Louise bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede sine elever ind i yogaens univers. Hun er kendt for at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i sin undervisning. Et af omdrejningspunkterne i Louises undervisning er at bruge yogaen til at finde ro, slippe egoet, og der igennem få en tilfredsstillende og skadesfri praksis. Louise er meget passioneret omkring mad og som ernæringsterapeut er det vigtig for hende, at kroppen får den rette ernæring for at give den mulighed for at yde og fungere bedst mulig.


Om Eva

Eva er uddannet vinyasayogainstruktør og thaimassør. Hun underviser børn, unge og voksne og har den overbevisning, at yoga er for alle. I sin undervisning er Eva nærværende og god til at fornemme, hvordan deltagerne har det. Eva holder meget af at undervise i yoga, da hun oplever både hos sig selv og hos andre, at det er en fantastisk måde at styrke og smidiggøre kroppen og giver ro og fokus i hverdagen. Eva mener, at  yoga skal foregå i en tryg og uhøjtidelig atmosfære - og at der skal være plads til smil og latter, også selvom man tager yoga alvorligt! 

Copyright @ All Rights Reserved