Event 20 Vinyasa Slow Flow

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 20

Kl. 15:30-16:45 Lørdag

Månesalen - FOF

Vinyasa Slow Flow - Juice it Out

Her vil du opleve langsomheden. Din langsomhed. Både i stillingerne og i dine bevægelser/overgange mellem stillingerne. Du vil mærke og sanse hele dig krop og vigtigheden af flow og din opmærksomhed i hvordan du bruger din krop både på yogamåtten og i din hverdag.

Vi starter roligt op, bevæger kroppen, vækker bindevævet, musklerne og cellerne i saftige bløde bevægelser der vækker din feminine energi. Du vil mærke en boblende varme og en skærpet bevidsthed på det der sker på din yogamåtte, i din krop og dit hjerte når flowet bliver mere intenst & dynamisk. Du vil balancere fokuseret, åbne både på forsiden og bagsiden af dit hjerte og mærke en frihed indeni når vi afslutter klassen med en sanselig Savasana.Om underviseren:Sally Bøye - Titaliyoga

Et ophold ved de tibetanske munke i Nepal hvor jeg studere buddhismen og meditation skabte en dybere balance og forbindelse til livet og til mig selv. Jeg er dybt fascineret af denne leve måde - filosofi og medmenneskelighed - og det er nu en stor del af min måde at undervise på. Jeg skaber et trygt rum, hvor der er plads til at udvide vores indre power, åbenhed og nysgerrighed fra vores hjerte. Jeg guider i et roligt tempo med et ønske om at skabe grundighed, sikkerhed og for at hjælpe min elever til at opdage deres egen krop igennem selvbevidsthed. Jeg arbejder med åndedrætsøvelser og invitere mine elever til at fordybe sig i deres egen indre ro, sanser og til at øge deres sensitivitet og balance igennem bløde bevægelser.

Jeg er som person meget uformel og atmosfæren i mine timer er gerne let og smilende - Uanset hvor du er i din yoga rejse er der plads til dig - det er Yoga I Hjertehøjde.

Jeg er uddannet indenfor Vinyasa & Hatha Yoga med en 200 timers Yogalærer uddannelse fra Ashiyana i GOA fra 2012. Jeg uddanner mig løbende ved nogle af landets dygtigste yogalærer indenfor deres niche. Hos Titaliyoga finder du Vinyasa Flow, GravidYoga, EfterfødselsYoga, Yoga og mindfulness for børn og unge samt jeg tilbyder også den mexikanske Rebozo massage der er helt fantastisk for den gravide, men også til kvinder der lige har født.

For mig er yoga en livs rejse der aldrig stopper, derfor vil der nok altid lige være et kursus, retreat eller en uddannelse i min kalender, hvor jeg får mulighed for at åbne enndu mere op for den visdom der ligge indeni og blive endnu bedre til at undervise fra hjertet.

Se mere: www.sallybøye.dk
Copyright @ All Rights Reserved