Event 21 Opera Chakra Yoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 21

Kl. 16:30-17:45 Lørdag

Remisen


Opera Chakra Yoga


Her arbejder vi med stilinger (asanas) fra den traditionelle Hatha Yoga understøttet af smuk klassisk opera.

Efter en let opvarmning vil vi gennemføre 7 asanas, der hver har fokus på et af de største chakraer. Du vil blive guidet ind i et mindset, du kan tage med dig ud i et endnu mere harmonisk dagligliv - ren yoga udenfor måtten. 

Formålet med denne yogastil er at arbejde med at afbalancere og harmonisere energistrømmene (prana) i kroppen. Chakrabalanceringen har samtidig positiv påvirkning på alle kirtlerne i det endokrine system og dermed vores vigtige hormonbalance. Det betyder også en samlet effekt på en masse fysiske og og psykiske blokeringer. Yoga er jo at - forene krop, sind og ånd.

Vi står i de enkelte stillinger lidt længere end normalt - ca. 3 min - hvilket er med til at forøge vores koncentration og fokus på det enkelte chakraområde. Mens vi står i den enkelte stilling bliver vores fokus understøttet af klaver og opera.

Både musik og sangen er specielt tilpasset og udvalgt til at understøtte afbalanceringen af det enkelte chakraområde, så du opnår en endnu stærkere og dybere effekt.

Eventen slutter med en dyb guidet afspænding.

Kom og oplev Danmarkspremiere på Chakra Yoga, der bliver understøttet af sublimt klaverspil og bjergtagende opera.

Vi lover dig en yogaoplevelse ud over det sædvanlige.


Om underviserne:


Yogaunderviser Irrene Wilsten:

Jeg har, efter at have valgt at trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet i 2009 været passioneret yogaudøver. Jeg har taget intensive yogauddannelser og deltaget på utallige yogaretreats i Danmark, Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali. Har derudover følgende yogalæreruddannelser, kontrolleret af Yoga Alliance:

RYS 200 i Asthanga Yoga fra Centered Yoga, Thailand, 2012

RYS 200 i Tantra Kaula Yoga fra Shri Kali Ashram, Indien, 2014

RYS 250 i Hatha Yoga fra Agama, Thailand, 2015

Jeg har de seneste 5 år undervist dels i Randers og dels i Thailand. I Randers tog jeg i 2013 sammen med min mand, Hening initiativ til  “Gratis sommeryoga i Tøjhushaven” og glæder mig til den 5. sæson med rigtig mange yoga interesserede randrusianere.

I 2015 tog min mand Hening og jeg initiativ til at danne foreningen YogaRanders, hvor vi begge er aktive i bestyrelsen.

Min passion er at dele mine egne fysiske og mentale yogaerefaringer med det formål at få en livstil fyldt med endnu mere balance, ægthed og kærlighed.


Operasanger og mezzosopran Estrid Molt Ipsen

er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse i 2012 hos operasanger og adjunkt Bodil Øland.

Estrid er aktiv i det professionelle musikliv og optræder som solist i mange forskellige sammenhænge fra kirkemusik til operette over lieder, cabaret og ny elektronisk musik.

Til dagligt er hun ansat i Den Jyske Operas Kor. 

Estrid har modtaget legater fra Wilhelm Hansens Fond og Augustinus Fonden og blev i 2012 tildelt Den Jyske Operas Venners Studielegat.

Akkompagnatør Maren Maria Tange


Maren Marie Tange er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og debuterede i efteråret 2003 fra solistklassens specialklasse for kammermusik og akkompagnement med koncerter i Musikhuset, Århus og i København.

Siden sin diplomeksamen i 1999 har hun været tilknyttet DJM som akkompagnatør og repetitør. Hun har studeret hos flere internationalt anerkendte lærere, bl.a. Roger Vignoles, Rudolf Jansen, H. Deutsch, Anne Sofie von Otter og Bengt Forsberg.

Hun optræder i adskillige musikalske sammenhænge med sangere og instrumentalister og har gennem de seneste år haft en omfattende koncertvirksomhed i Danmark som kammermusiker og akkompagnatør.

Derudover har hun også optrådt i Frankrig, England, Tyskland, Sverige og Finland.

MMT er til daglig tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium som repetitør og akkompagnatør, bl.a. for sangfaggruppen og fløjteklassen samt klarinetklassen. Derudover underviser hun også på Vestervig Kirkemusikskole.Copyright @ All Rights Reserved