Event 22 Partner Yoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 22

Kl. 17:00-18:15 Lørdag

Månesalen - FOF


Partneryoga

Partneryoga betyder yoga med en anden. Det kan være din ven eller veninde, din mor eller kæreste, eller hvem du ellers har lyst at lave yoga sammen med. Når du dyrker yoga med en partner, kan du nå længere og afprøve mere, end du kan alene.

I partneryoga laver du både individuelle stillinger og stillinger sammen med din partner. Hvad enten det drejer sig om stående, balancerende eller siddende stillinger, giver hjælpen fra din partner mulighed for at stå længere, afprøve mere og komme dybere i forskellige yogastræk.

Fordi I er sammen om yogaen, er stemningen i yogaklassen afslappet, og der er mere snak og latter, end der normalt er i yogaklasser.

Der er dog stadig stilhed og fordybelse i både starten og slutningen af klassen. 

Hvis du ikke har en partner med, men har lyst til at være med, så kom med et åbent sind og find en makker på dagen. 


Om underviserne:

Louise Djernes og Eva Kjærgaard, Enjoyoga


Om Louise:

For Louise blev yogaen et vendepunkt i et stressfyldt liv, og nu er det ikke blot en træningsform, men også en måde at leve på. 

For nogle år siden blev Louise ramt af en diskusprolaps, og med hjælp fra en dygtig kiropraktor - og blid yoga, er hun nu fit for fight igen.Louise bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede sine elever ind i yogaens univers.

Hun er kendt for at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i sin undervisning. Et af omdrejningspunkterne i Louises undervisning er at bruge yogaen til at finde ro, slippe egoet, og der igennem få en tilfredsstillende og skadesfri praksis.

Louise er meget passioneret omkring mad og som ernæringsterapeut er det vigtig for hende, at kroppen får den rette ernæring for at give den mulighed for at yde og fungere bedst mulig.


Om Eva:

Eva er uddannet vinyasayogainstruktør og thaimassør. Hun underviser børn, unge og voksne og har den overbevisning, at yoga er for alle.I sin undervisning er Eva nærværende og god til at fornemme, hvordan deltagerne har det.

Eva holder meget af at undervise i yoga, da hun oplever både hos sig selv og hos andre, at det er en fantastisk måde at styrke og smidiggøre kroppen og giver ro og fokus i hverdagen.

Eva mener, at  yoga skal foregå i en tryg og uhøjtidelig atmosfære - og at der skal være plads til smil og latter, også selvom man tager yoga alvorligt! 


Se mere: www.enjoyoga.dkCopyright @ All Rights Reserved