Event 25 Chandra Yoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 25

Kl. 09:30-10:45 Søndag

Månesalen - FOF


Chandra Yoga

Ordet Chandra betyder måne på sanskrit.

I yoga symboliserer det måden, hvorpå vi bevæger os blidt og opmærksomt gennem yogaklassen.

Chandra er et blidt flow med rum til fordybelse og afspænding. Gennem en blanding af aktive, passive og dynamiske stillinger, får du muligheden for at slappe af, trække vejret dybt og få pulsen ned.

Gennem øvelser, der styrker din smidighed og bevægelighed i alle kroppens led, er omdrejningspunktet afspænding og oplevelsen af indre ro.


Fokus er siddende og liggende stillinger, hvor der veksles mellem korte flows og stille øjeblikke, hvor du får god tid til den enkelte stilling og til at mærke kroppen.

Der sluttes af med en dejlig lang shivasana (liggende guidet afspænding).
Om underviseren:

Louse Djernes, Enjoyoga

For Louise blev yogaen et vendepunkt i et stressfyldt liv, og nu er det ikke blot en træningsform, men også en måde at leve på. For nogle år siden blev Louise ramt af en diskusprolaps, og med hjælp fra en dygtig kiropraktor - og blid yoga, er hun nu fit for fight igen.

Louise bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede sine elever ind i yogaens univers. Hun er kendt for at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i sin undervisning.

Et af omdrejningspunkterne i Louises undervisning er at bruge yogaen til at finde ro, slippe egoet, og der igennem få en tilfredsstillende og skadesfri praksis.

Louise er meget passioneret omkring mad og som ernæringsterapeut er det vigtig for hende, at kroppen får den rette ernæring for at give den mulighed for at yde og fungere bedst mulig.


Se mere: www.enyoyoga.dk

Copyright @ All Rights Reserved