Event 29 Blid Ashastanga Vinyasa

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 29

Kl. 11:00-12:15 Søndag

Månesalen - FOFBlid Ashtanga Vinyasa

I denne udgave af Ashtanga Yoga vil vi gå langsomt igennem udvalgte stillinger fra 1. serie.

Ashtanga Yoga er opbygget omkring serier af stillinger med særligt fokus på fokus, åndedræt og kropslåse. De er sammensat i en bestemt rækkefølge og forskellige fokuspunkter så man opnår en meditativ fysisk praksis hvor hele kroppen arbejdes igennem, udrenses og styrkes, samtidig med at sindet stilnes.

Alle stillinger vil blive undervist i variationer så man behøver ikke at have kendskab til yoga eller Ashtanga Yoga for at kunne deltage.

Du får varmet kroppen op med fine solhilsner hvor vi lader kroppen bevæge sig med åndedrættet. Derefter bliver du guidet igennem de stående stillinger som f.eks. Trikonasana (trekantstillingen), Vrksasana (træet) og Virabhadrasana (Kriger stillinger). Vi kommer derefter videre til de siddende stillinger og stræk og afslutter med nogle omvendte stillinger/bagoverbøjninger.

Traditionelt er der mange Vinyasas (et lille flow for at klargøre kroppen til næste stilling) imellem hver stilling i Ashtanga. Jeg vil give alternativer til Vinyasa så man kan få fornemmelsen af flow og samtidig gøre kroppen klar til næste stilling.


Om underviseren:

Lisa Errebo, Fit&Well Yoga

Lidt om mig 37 årig yoga-entusiast. Gift med Rasmus og sammen har vi 3 børn. Jeg bor i Råsted, nord for Randers, hvor jeg har mit eget lille yogastudie ”Fit&Well”.

Jeg elsker bevægelse, livet i og med naturen og selvfølgelig yoga. Jeg prøvede yoga for omkring 7 år siden uden at blive grebet af det. Men har sidenhen (indenfor de sidste 4 år) fundet ud af, at yoga var en brik jeg manglede i mit liv.

Nu er yogaen og min yogamåtte mit frirum, mit ”sted” hvor jeg koncentrerer mig om MIG, mærker efter, trækker vejret dybt, prøver nogle fysiske og psykiske grænser af. Jeg kan slet ikke undvære min daglige yogapraksis længere.

Jeg har taget flere yogauddannelser (i alt 500 timers uddannelse inden for Yoga og mindfullness). Jeg har blandt andet taget en større Hatha og Vinyasa Yoga uddannelse på Bali og en Ashtanga Yoga uddannelse her i Danmark.

Jeg elsker at dygtiggøre mig og lære nyt inden for yogaen og næste uddannelse er allerede planlagt til efteråret.

Se mere: www.fitogwell.dk


Copyright @ All Rights Reserved