Event 39 Mindful Core Yoga Flow

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 39

Kl. 14:15-15:30 Søndag

Solsalen - FOF


Mindful Core Yoga Flow


Er du til mindfulness, eller bare interesseret i, hvordan du kan lære mere om det?

Vil du gerne lære, hvordan simple vejrtrækningsteknikker kan hjælpe dig i din dagligdag?

Er du vild med core træning og nysgerrig på, om det kan hænge sammen med yoga?

Så skal du tilmelde dig eventen ”mindful core yoga flow”.

I løbet af denne event vil du blive guidet igennem tre praksiser.

En meditation

En introduktion til pranayama

Et Core yoga flow

Vi starter siddende på vores yogamåtte, hvor vi gennemgår en meditationsteknik, som vil arbejde med din evne til at åbne dit hjerte og opnå større klarhed i dit liv. Derefter vil du blive introduceret til enkelte kriyas, som er forberedelser til pranayama. Vi vil sætte fokus på to pranayamere, som du vil lære, forstå effekten af, og du kan herefter tage dem med hjem og gøre brug af i din hverdag.

Vi afslutter vores klasse sammen med et core yoga flow, hvor vi med udgangspunkt i vejrtækningen flyder fra indledende core arbejde til solhilsener, over i planker, tvist, balancerende stillinger med afsluttende siddende og liggende stræk.


Om underviseren:


Pernille Hvidberg Pernille er uddannet folkeskolelærer, STOTT pilates instruktør, Yoga lærer RYT 500, TRX instruktør og coach i stress håndtering. Pernille har i sine yogauddannelser specialiseret sig i ashtanga yoga, kvindekroppens anatomi og pranayama.Hun er nu indehaver af konceptet STÅ, hvor hun kombinerer sin viden og erfaringer med forskelige træningsformer, livsaspekter og filosofier i sit arbejde med mennesker. Pernille er netop vendt hjem fra Thailand, hvor hun har boet og arbejdet som fitnessmanager og yogalærer i 8 måneder på yogaretreatet, Samahita Retreat. Nu er Pernille tilbage i Danmark, hvor hun underviser hold i Aarhus og afholder workshops og bootcamps.


Se mere om Pernille på:

www.pernillehvidberg.com

Instagram: Pernillehvidberg

Facebook: Pernille Hvidberg - STÅ

Copyright @ All Rights Reserved