Event 4 Yoga som livsstil

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 4

Kl. 10:00-11:00

Solsalen - FOF


Yoga som livsstil - workshop

Yoga is not to get out of the world but to get into it


Hvad er yoga livsstil? Kan yoga være andet end blot de fysiske stillinger på yogamåtten?

På denne workshop ser vi på alt det, der ligger udenfor yogamåtten, men som også er yoga.

Workshoppen vil veksle mellem oplæg om yogafilosofi, en kort guided yogasekvens, pranayama (åndedrætsøvelser) og konkrete redskaber og råd til din yogalivsstil udenfor yogamåtten.

Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål. Jivamukti Yoga metoden bygger på fem grundsøjler, som både integreres på alle yogaklasser, men som også informerer livet udenfor yogamåtten.

Jivamutki Yoga kombinerer studiet af gamle yogiske skrifter og meditation med en dynamisk Hatha Yoga praksis, og kan beskrives som en etisk social aktivisme, som informeres af yoga filosofi, men som gør det relevant og tidsvarende, så vi kan bruge det i den moderne verden vi lever i i dag.


Om underviseren:

Tine Kotz`fra firmaet From Yoga With Love

Tine Kotzé er 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser. Hun er indehaver af From Yoga With Love i Aarhus, som udover ugentlige yoga klasser tilbyder events, workshops, og retreats. Tine har også stiftet Yoga for Peace, som afholder yoga events til fordel for velgørende formål.På sine Jivamukti Yoga klasser ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis ikke står alene. Undervisningen bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.Se mere: www.fromyogawithlove.dk .

Copyright @ All Rights Reserved