Event 5 Familieyoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 5 - Gratis deltagelse

Kl. 10:30-11:15 Lørdag

Glassalen - FOF


Familieyoga - 6 - 9 - årige med en voksen (1 voksen, 1 barn)

Trygheden og plads til leg, nærvær og ro er centralt.

Mor, far, bedste eller hvem der nu kommer med deltager aktivt, så det bliver en god fælles oplevelse.

Familieyoga er en skøn og sjov måde at være sammen på.

På denne event kommer du til at lave yoga i børnehøjde, hvor vi leger med yogaøvelserne, fortæller historier med kroppen, sanser vejrtrækningen, får styrket motorikken og finder indre ro. Ofte vil der være en kreativ aktivitet, der uddyber klassens tema.

Der afsluttes med afslapning efterfulgt af en meditation.

Undervisningen varetages af erfaren underviser og yogalærer, Pernille Madsen, der har 11 års erfaring med at undervise børn og unge fra sit arbejde som skolelærer.


Om underviseren:

Pernille Lovise Madsen

Pernille er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johannesen. Hun har en bred undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Udover yoga for børn, unge, familier og den blide flowinspirerede Hatha Yoga, har Pernille en særlig kærlighed til den restorative yoga og dens terapeutiske indvirkning på krop og sind. Hun har suppleret sin yogalæreruddannelse med kurser, der har særligt fokus på restorativ yoga hos Hamsa. I juni 2017 deltog hun i restorativ teachertranning hos Yogacollective samt workshops i Bow Spring.Som yogaunderviser er Pernille optaget af at skabe tryghed og ro hos dem hun underviser. ”Det er vigtig for mig, at du kan være dig selv – uden anstrengelse og med hvilende opmærksomhed på det, du ønsker at arbejde med via yogaen”.Til dagligt underviser Pernille hold i restorativ yoga og tilbyder enesessioner hos Psykologgruppen Randers. Derudover har hun hold hos FOF Randers, hvor hun underviser i børneyogna.

Se mere på: www.pernillelovise.dk

Copyright @ All Rights Reserved