Event 6 Kundalini

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 6

Kl. 10:30-11:45 Lørdag

Remisen/Tøjhushaven


Kundalini Yoga

I den yogiske tradition mener man, at der findes en evig energikilde inden i os, som vi gennem yogaen kan få adgang til.

Her findes alt det, som vi, ofte regel søger uden for os selv: Glæde, kærlighed og en følelse af at høre til.

Denne yogatime er både til dig, som er stiv som et bræt og aldrig har prøvet yoga før OG til dig som allerede har kendskab til yoga.

Yogaformen hedder Kundalini Yoga, som også kaldes for "hverdagens yogaform". Den består af enkle og effektive redskaber til yoga & meditation (mindfullness), som vil give dig overskud og ro i en travl hverdag.

Det er en aktiv og dynamisk form for yoga, som består af kropsøvelser, åndedrætsøvelser, meditation og mantra. Det er den mest effektive yogaform i verden og du vil kunne mærke en effekt med det  samme.
Om underviseren:

Pernille Dybro

Pernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga- app ́en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.

Pernille organiserer også Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere. Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen, i meditation og afspænding. Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed.   

Se mere: www.dybro-yoga.dk


Copyright @ All Rights Reserved