Event 7 Yin Yoga

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 7

Kl. 11:00-12:15 Lørdag

Månesalen


Yin yoga

Yin yoga er en passiv, fordybende og meditativ yoga-form, hvor vi laver blide/intense stræk. Vi er lang tid i hver stilling - 3-6 minutter. At sidde meget længe i den samme stilling kan være en udfordring for både kroppen og for sindet, men det rummer også nogle potentialer: Du vil kunne finde ind i en meditativ bevidsthed og overvinde udfordringer på både det fysiske og det psykiske plan.

Yin yoga giver følelsen af ro i nervesystemet, nærvær og fordybelse. Yin yoga påvirker bindevævet i ledbånd og knogler – især i hofter, bækkenet og i den nederste del af rygsøjlen. Yin yoga er fortrinlig til at fremme den indre kontakt af sindsro, kropslig forankring, gennemstrømning og dyb centrering af bevidsthed - den tilstand man kalder yoga!

Det kræver ingen forhåndskendskab til yoga at deltage - alle kan være med. 


Om underviseren:

Kristine Mikkelsen

Psykoterapeut, mag.art. og yogalærer. Jeg er 41 år og bor i Randers. Jeg er uddannet magister i kunsthistorie, psykoterapeut og yogalærer, og til daglig driver jeg et Center for Terapi og Selvudvikling i Randers, sammen med 2 andre psykoterapeuter.Her har jeg terapi, parterapi, yogahold, yogaworkshops og en yogalæreruddannelse.Jeg har dyrket yoga siden 1998 på mange forskellige hold og ved mange forskellige lærere. Jeg er uddannet inden for Klassisk Hatha Yoga ved Jette og Hartwig Quelle i 2010, og har siden da undervist 6-9 hold om ugen i Randers. 
Jeg har interesse for den blide, meditative og fordybende side af yogaen, og har til dagligt mange hensyntagende hold for folk med bl.a. stress og/eller diverse fysiske og psykiske skavanker. Personligt har jeg med stor glæde siden 2002 fulgt rigtig mange selvudviklings- yoga- og meditationskurser v. Jens og Ellen Enemark der har Center for Selvudvikling i Århus.

Se mere: www.kristinemikkelsen.dk www.yogauddannelse-randers.dk www.centerforterapiogselvudvikling.dk

Copyright @ All Rights Reserved