Stande

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

YogaRanders - KARMA CREW STAND

Vil være bemandet af vores frivillige Karma Crew

Her udleveres festivalarmbånd

Leje af yogamåtter - kr. 20 pr dag

Svar på alle praktiske spørgsmål

Besøg FOF` s egen stand og hør mere om deres spændende kursusudbud, foredrag og yogaretreats og -workshops

På GAIA Museums stand kan du blandt andet finde smukke tørklæder og kimonoer fra Himalaya, smarte tasker og punge samt risposer til øjnene, hårbånd og andre unikke produkter fremstillet af medarbejdere med særlige behov på GAIAs Kreative Værksted. Du bliver også præsenteret for kvalitets lærreder fra GAIAs Rammeværksted, molekylestager og farverige fuglehuse fra GAIA Design, samt smukke postkort og original kunst fra GAIA Akademi.

 

Derudover tilbyder vi lækkerier fra Café GAIA Papaya

·       Snacks 10 kr/stk ( Saltmandler / Dadelkugler / Müslibar )

·       Sort kaffe, koffeinfri kaffe og te 10 kr.

·       Kage 15 kr.

·       Café Latte/Sodavand/Øko. saft/Grøn Sol 20 kr.

·       Sandwich (vegetar eller kylling & bacon) 40 kr.

Yogaudstyr og specielt tøj er på ingen måde et must når du dyrker yoga, men kan i visse tilfælde gøre det til en mere komfortabel oplevelse at være på yogamåtten.

Charlotte Schultz har specialiseret sig i at designe yogatøj, som giver bedre frihed til bevægelse. Udover at tøjet er i et lækkert blødt materiale, er der tænkt over detaljer, som at tøjet sidder til ved omvendte øvelser, det har ingen søm, der irriterer, der er intet der strammer, og det er syet i åndbart materiale. Charlotte viser også forskelligt yogaudstyr som pøller, måtter og tæpper"

Østjysk Samaritter er dannet af en gruppe mennesker, med en stor baggrundsviden inden for Førstehjælp.

Kom og test dine egne færdigheder som Førstehjælper indenfor bl.a. HJERTEMASSAGE og få en demonstration af en HJERTESTARTER.

Spirituelle, meditations- og yoga smykker til de kvalitetsbevidste


Yoga smykker, meditation, mala, malakæde, malekrans, håndledsmala, håndleds mala, mala braclets, mindfulness, spirituel, prana, prayer, bohemian, boho, 108, buddha, shiva, ohm, om, namaste. Sten halskæder, øreringe og armbånd, kollektion og unika smykker, kunsthåndværk og punge.


Agate, onyx, labadorite, lavakit, jade, turkis, amazonite, rosenkvarts, rosakvarts, aventurin, jaspis, lavasten, chrysocolla, granat, amatyst, howlit, ben og hematite.


Få inspiration til venindegave, kærestegave, julegave, bryllupssmykker, fødselsdagsgave, konfirmation m.fl. eller forkæl dig selv. Smykker i den velkendte Bygebjerg.com kvalitet og i alle prisniveauer.

GoYogi - Aarhus

Velkommen til vores lille univers fyldt med det bedste yogaudstyr og lækkert tøj til yoga, crossfit, polefitness eller en løbetur i skoven.


Vi står klar til at guide dig til de produkter der passer netop til dig og din træning. Vi er alle forskellige og vi ved hvor vigtigt det er med god rådgivning for at vælge netop det der kan gøre din træning endnu mere effektiv.


Hos GOYOGI sætter vi en stor ære i at kende de produkter vi forhandler rigtig godt. Alle de produkter du finder hos os er testet af vores ansatte og vi bruge mange af dem i vores daglige træning uanset om det er i en hot yoga time, til crossfit, en meditativ yoga time eller i fitness centeret.


GOYOGI Aarhus

Graven 23

8000 Aarhus C

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 15:00

Yoga Fællesskabet: Kinesiologi og Healings klinikken i Egå

Karin Arberg Jensen

 

Jeg har 15 års behandler erfaring og er uddannet DK-Kinesiolog i 2005.

Jeg er uddannet pædagogisk indlæringskinesiolog og har i 8 år hjulpet børn med indlæringsvanskeligheder i min klinik og i ansættelser på folke- og friskoler.

Jeg har healet i 10 år, i starten med en Tibetansk healings metode - nu bruger jeg primært engle energi og lys.

 

En af mine nuværende klienter sagde til mig efter sin anden behandling:

"Jeg har gået til psykolog i mange år, men jeg er aldrig nået så langt".

 

PÅ RANDERS YOGA FESTIVALLEN HAR JEG 3 TILBUD:

 

1. Healing 30 min. 200 kr.

http://yogaf.dk/healing/

 

Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit. Stress, traumer, angst, manglende selvværd og lignende kan skabe en ubalance som på et eller andet tidspunkt manifesterer sig som en sygdom.

 

2. Kinesiologi test 30 min. 200. kr.

http://yogaf.dk/kinesiologi-i-aarhus/

 

Når ubalancen er fundet tester vi os frem til årsagen, for at finde ud af hvilken behandling der så er den mest optimale. Vi har en meget bred vifte af værktøjer vi kan sætte i spil. Det kan være kostændringer, kosttilskud, homøopati, massage af refleks- og akupunkturpunkter og andre øvelser fjernes stress og stress-reaktioner, så energien ingen kan strømme frit. På denne måde opnås optimal balance.

 

3. Vitamin og Mineral test 30 min. 200 kr.

http://yogaf.dk/ernaerings-vitamin-og-mineral-test/

 

Vi tester hvilke vitaminer og mineraler samt madvarer der er gode for dig og din krop. Vi kan også teste hvilke produkter det er hensigtsmæssigt at du holder dig fra.

YogaStream er dit nye online yogastudie med kompetente og erfarne yogalærere, som guider dig gennem din praksis, lige når det passer dig. På YogaStream finder du over 400 yogavideoer inden for stilarterne hatha, vinyasa, yin, ashtanga og gravid- og efterfødselsyoga, og der kommer nye videoer til hver uge. Eneste krav for at være med er, at du har en mobiltelefon, tablet eller computer med adgang til internettet.

Helsam Gaia´s Basar Randers

Midt i Randers' hyggelige gågade- og cafémiljø, finder du byens helsekostforretning. Vi inviterer dig ind i vores ind i vores verden af sundhed, og vi ser det som vores største opgave at inspirere og vejlede dig på vejen.


Vores sortiment er et kompromisløst udvalg af alt hvad dit hjerte begærer til en økologisk og sund livsstil: madvarer, naturlig hudpleje og naturmedicin.


Sundhed behøver ikke at være dogmatisk og et liv fyldt med "nej'er". Tværtimod synes vi det skal være sjovt og fuld af livsglæde at vælge en sund livsstil til. Det handler ikke om forbud, men om at sige ja til den bedste udgave af dig!

Divine Design ...med centrum i hjertet. Kom forbi min stand hvor jeg sidder og tegner og maler. Få en snak om mandalaernes vidunderlige univers og se mine billeder, postkort mm. Jeg elsker at dele min store passion for mandalaer, som er en meditativ form for mig i mit liv, som går hånd i hånd med yoga og fordybelse. Velkommen til et univers af mandalaer - alle med centrum i hjertet. Kærlig hilsen Birgitte Lyng Tolderlund.

DIA - Second Hand Luxury

Mission: I en bæredygtig ånd at hjælpe modebevidste kvinder med at videresælge deres mærkevaretøj, sko samt diverse acc. til andre kvinder, der kan få glæde af lækre varer til kup priser.

Ayurveda for begyndere


Slå et smut forbi denne bod, hvor du kan kigge, læse i og høre om Lise Faurschou Hastrups nyudkomne bog Ayurveda for begyndere.


Køb en bog og få den personlig signeret.

Se mere om Lise her: www.lisef.dk

Fit&Well Yoga

v./Lisa Errebo

På min stand vil man kunne finde materiale og information om mine Yogahold og de ny-opstartede træningsforløb med udendørs cross/yoga. Man kan få en snak med mig i løbet af festivalen og stille spørgsmål osv.. Der vil også være mulighed for at vinde en plads på næste forløb med cross/yoga der starter op i uge 43 til en værdi af 1.050,-kr

Standen vil være bemandet det meste af tiden

Kristine Kusk Mikkelsen / Center for Terapi og Selvudvikling

På standen kan man bl.a. komme forbi og tilmelde sig yogahold og yoga-workshops.

Man kan komme forbi og høre om uddannelsen til yogalærer, og blive skrevet op på en liste af interesserede.

Man kan også blive skrevet op til at modtage mit nyhedsbrev om yoga.

Jeg har en workshop på festivalen om lørdagen med Yin yoga, og jeg vil være at finde i standen efter workshoppen lørdag ca. mellem kl. 12.30 og kl. 14.30.

Enjoyoga

Prøv en meditativ massageoplevelse

Louise og Eva fra enjoyoga tilbyder yogamassage til festivalpris i deres stand under festivalen.


Du kan booke en eller flere tider.

15 minutter koster 100,-

30 minutter koster 200,-


Yogamassage, eller "ancient thai massage" er en massageform,

hvor klienten under massagen befinder sig fuldt påklædt liggende på en massagemadras på gulvet. Massagen betegnes også som "død mands yoga", fordi klienten er dybt afslappet samtidig med, at hele kroppen bevæges og strækkes. Med massørens egen kropsvægt sættes hele kroppen i bevægelse og klienten får både løsnet, trykket og strakt sin krop.


FAKTA

Dit udbytte af massagen:

  •     Ro og hvile
  •     Et åndehul i hverdagen
  •     Mere energi i krop og sind
  •     Færre blokeringer i kroppen
  •     Færre smerter og muskelspændinger
  •     Bedre blodcirkulation
  •     Større fleksibilitet i kroppen
  •     Balance i nervesystemet
  •     Dyb afspænding


Pssst… Massagen svarer til akupressur og shiatsu, kombineret med stræk og yogastillinger. Massagen anbefales især, hvis du er stresset, anspændt eller trænger til ro. Det er også en god introduktion, hvis du har planer om at starte til yoga.

En lille stand, hvor du har muligheden for at nyde en anden type velvære. Her kan du få flotte tæer, med franske negle og du kan få vokset ben og armhuler. Vi hjælper dig med at blive sommer- og yogaklar. Der vil både være mulighed for tidsbestilling og drop-in

Prana udgives af en visionær gruppe af ildsjæle, som brænder for at inspirere mennesker til vækst. Vi ønsker med Prana at formidle liv, kraft, næring og inspiration – til at leve et lykkeligere, sundere og mere harmonisk liv.

 

Prana er et magasin for alle, der interesserer sig for personlig og åndelig udvikling – og som er nysgerrige efter mere end det sædvanlige.

 

Livskvalitet, personlig udvikling og sundhed for krop og sjæl er emner, som interesserer flere og flere. Mange mennesker efterspørger alternative veje til at opnå forståelse for sig selv og andre. Med Prana ønsker vi at inspirere til personlig udvikling og informere om de mange forskellige veje dertil. Vi rammer en trend i tiden, og vi rammer bredt – da vi ikke har anden agenda end at oplyse og informere om alle emner inden for personlig og åndelig udvikling, såvel individuelt som kollektivt.

Yogaboxen "Selvforkælelse på abonnement"


Yogaboxen er en yogakasse på abonnement, der kommer 4 gange om året. Kassen er fyldt med skønne kvalitetsyogaprodukter, som altid vil være 100% veganske, og vi bestræber os på, at produkterne også er bæredygtige og økologiske.


Kom forbi vores stand, få en lille goodiebag og vær med i konkurrencen om en lækker yogabox!


www.aof-randers.dk


Besøg vores stand og få information om yogahold og andre aktiviteter.


Copyright @ All Rights Reserved