Event 1.1

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 1.1

Kl. 09:00-10:30 Lørdag den 15. september

Remisen

 

Yin yoga i hverdagen; 


-til dig der har travlt med sport, familie og det der arbejde

 

En workshop der nok skal fortælle dig hvorvidt dit liv er i hopla eller lagt i dvale.

Måske drøner du der ud af med masser af gøremål også af den gode slags. Og vupti sidder du stille på måtten og det er bare dig og din vejrtrækning. Du har mest lyst til at springe op, løbe ud af døren og væk… væk fra hvad?

Kristine guider dig gennem en workshop med fokus på at blive, mærke og tillade kroppen at råbe dig op inden det er for sent.

Der blir’ fokus på hvad den sande Yinpower kan vække, hele og forandre når vi tillader at mærke dele i kroppen vi ofte springer over når vi er i bevægelse. Yinpower er Yin yoga stilen der uden brug af tingel tangel kan transformere din krop, dit sind og dit liv.

Der arbejdes med fysiske enkle stillinger med fokus på at vække og bevæge Qi, kroppens naturlige energi så blod, celler og liv kan få plads og lys igen.

 

 

Om Kristine;

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til Randers Yoga Festival.

Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter.

For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og ind af stillinger alle kan være i.

Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.

Copyright @ All Rights Reserved