Event 1.4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 1.4

Kl. 09:00-10:00 Lørdag den 15. september

Solsalen

 

Gong Meditation

Gong Bad eller gong meditation er en meget gammel form af lyd terapi, som opstod i Asien for tusind år siden.

I denne særlige lydbehandling af sunde bade, bliver en gong spillet på en terapeutisk måde med henblik på at bringe helbredelse indefra; ingen vand er involveret, men kroppen er nedsænket i de helbredende frekvenser af gong vibrationer.

Denne terapi kan udføres som en en til en behandling, eller i en gruppe behandling.Alt du skal gøre er, at ligge dig ned på en komfortabel måde, lukke øjnene og slappe af. 

Oplev en verden med fred og selvstændig opdagelse, en fredfyldt plads til dig selv at søge tilflugt. Gong Bad er en oplevelse, der vil lulle dig ind i den mest trøstende del af meditation sessioner og give dig en oplevelse af et indre brusebad af healende vibrationer. Cellevæskerne vil hoppe og danse af ren glæde og healing.

Lyden af min Earth gong vil skabe grounding - fuldkommen afslapning og tryghed i krop, sind og ånd. Og er derfor særlig effektiv ved alle tilstande, hvor man er for meget i hovedet som man er ved stress, depression, angst og ptsd og lign.

Den er særlig effektiv til at træne nervesystemet til at lære sig selv at regulerer sig tilbage til ro igen.Sidst men ikke mindst, kan gongen give dine chakraer åndelig helbredelse og følelsen af at være i rette flow.

 

 

Om Lise Pilgaard

 

Lise Pilgaard er 42 år, og har praktiseret og undervist i yoga i 22 år. Lise underviser ud fra værdierne at krop, sind og sjæl har brug for at være i både yin og yang – gøren og væren. Derfor underviser Lise i både yang yoga, yin yoga og yantra akupressur yoga i hendes yoga shala Ny Yoga shalaen, som ligger i Langgade i Randers

.Lise er livsstilscoach, Kropsbehandler og Yogalærer – og så er hun Clairvoyant Rådgiver, Reiki healer og gong/lydterapeut. Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller hende fra andre behandlere og rådgivere. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side når hun arbejder og underviser. Lise er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun arbejder både med krop, sind og sjæl, og med mennesker, der ønsker at udvikle sig – personligt eller i forhold til næste skridt i karrieren eller i livet. Hun arbejder med kroppen på den måde som krop og sind har brug for, for at kunne forløse/acceptere gamle traumer/choktilstande i nervesystemet, reparere kronisk stress i krop og sind, bringe akut stress helt i ro i krop og sind, samt finde årsagen til angst, og dermed give de rigtige redskaber der skal til for at behandle angsten.

Lise er uddannet ashtanga yogalærer og yin yogalærer, samt uddannet indenfor hypnoterapi, BARS, healing, claivoyance, gong/lydterapi, mindfulness og meditation.

Lise bruger derudover sine egne erfaringer og sin egen viden og indsigt om krop, sind og sjæl iform af traume/chok-behandling af en krop der er ramt af et KAOS i en eller anden art. Lise mistede for 4 år siden mand og barn i trafikulykke, og 2 år senere blev hun ramt af 2 discusprolabser i lænd, og det er disse oplevelser der har givet Lise en livserfaring hun nu bruger og lærer fra sig, både i sin undervisning og sine behandlinger af krop, sind og sjæl. Hun ved hvad yoga der er bedst til en krop i sorg. Hun ved hvad der bedst til en krop i kontrol. Hvad yoga der er bedst til stress, angst, depression, rygproblemer osv.

Læs mere på:

Facebook - Ny Yoga - Lise Pilgaard eller Ny Kurs - Lise Pilgaard

www.nyyoga.dk

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved