Event 2.1

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 2.1

Kl. 10:45-12:15 Lørdag den 15. september

Remisen

 

IyengarYoga - basis

Min Guru B.K.S. Iyengar kunne i år have fyldt 100 år, B.K.S. Iyengar har udviklet denne unikke yogaform, bl.a. har han skrevet "Light on Yoga" som er en yoga bibel for mange yogaudøver. ”Yoga is when every cell of the body sings the song of the soul..” B.K.S. Iyengar 1918 -2014

Alle kan deltage i denne "smagsprøve" på Iyengaryoga. Vi bruger ofte hjælpemidler som klodser, bælter osv. til at hjælpe ved problematikker, stivhed eller i en læringsprocess. Denne workshop vil være uden disse hjælpemidler - helt basis med øvelser som alle kan deltage i, og have glæde af. I Iyengaryogaen er vi optaget af, at vi er i balance i krop og sind, og derfor bestræber jeg mig på at nå rundt så alle får fornemmelsen af lige linjer, og kontakt i krop og sind, det fokus som Iyengaryogaen giver. Iyengaryogaen giver en følelse i kroppen af at det gør godt, at komme i dybden – at forandre og glæde sin krop og sit sind.

 

Om llse Kjær Gaardahl

Undervist i yoga i mere end 30 år - elsker at undervise, elsker kontakten og mærke forandringen og glæden hos mine elever.Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme, via Iyengaryoga har jeg fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne, og mulighed for at leve et aktivt liv med familie og arbejde.

1992 Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.

1994 uddannet Hatha yogalærer1996 certificeret i Iyengaryoga®

1999 Iyengaryoga junior 12000 Par- og gruppeterapeut.

2015 afsluttede jeg 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk.

 

Se mere på

www.city-yoga.dk

www.goforgoa.dk Yogarejser til Goa

 

 

Copyright @ All Rights Reserved