Event 2.4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 2.4

Kl. 10:45-12:00 Lørdag den 15. september

Solsalen

 

Rise in Love Yoga

Det bliver en transformerende rejse fra krone til rodchakra. Vi starter ud med at vibrere et smukt mantra i fælleskab, hvorefter vi dykker ind i en omgang flydende livskvalitet med pranayamas. Vores skønne rygsøjle og krop skal dog ikke snydes så vi glider over i nogle Asanas og slutter af med en omgang guidet afslapning. Vi arbejder på vores parasympatiske nervesystem, fordybelse og udfoldelse - selvkærlighed og selvomsorg!

 

Om Micchelle Jacobsen

Yoga føre en ind i nu’et og det er i Nu’et vi manifestere. Jeg føler en dyb forbindele og inspiration i udøvelsen og formidlingen af yoga, som er meget mere end en bevægeform for mig - men en livs filosofi. Selvkærlighed og selvomsorg er byggesten i mit grundfundament som yogalære. Der skal være plads til selvfordybelse og udfoldelse på samme tid.

Jeg en ung spirituel kvinde med snart 26 somre i rygsækken, jeg er uddannet social-special pædagog og certificeret 200 timers yogalære fra Arhanta Yoga Ashram 2017. Lige nu er jeg igang med en kernehealer-uddannelse og har udset mig flere yoga relateret påbyggelser fra efteråret og frem.

Jeg startede med at dyrke yoga for ca 4 år siden, og har ikke kunne undvære yoga’en i min hverdag lige siden. Jeg underviser i yoga hos Titaliyoga studie, Fitness studiet Randers og på Fladbro camping for de besøgende gæster.

Jeg glæder mig til at møde dig og dele nu’et, autentisk og nærværende.

Facebook: Rise In Love Yoga

Copyright @ All Rights Reserved