Event 3.2

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 3.2

Kl. 13:15-14:15

Glassalen

 

Yin Yoga - Fra praksis til teori.

Hvad er det der gør Kristine ofte får spørgsmålet ”hvorfor skal det gøre så ondt”? Fra deltageren i hendes undervisning. Det vil hun forsøge at sætte ord på i dette oplæg til hvordan du kan få Yin yoga ind i din egen praksis.

Hvorfor Yinpower er så umådelig vigtig i vores liv lige gyldigt hvor mange eller hvor få kilometer vi løber om ugen, lige gyldigt hvor mange grøntsager og bøffer vi spiser så har Kristine et håb om at du tager herfra med en forståelse for hvor livsvital den sande Yinpower er for dig selvom der er stillinger der kan føles som et slag med en vognstang…

Nå hov det er jo sådan set lige præcis det din krop råber op om, når du sidder der på tæerne og løber Kristines remse igennem ”… fjerner rynker… forebygger hælspore…”

 

Om Kristine

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til Randers Yoga Festival.

Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter.

For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og ind af stillinger alle kan være .

Copyright @ All Rights Reserved