Event 3.3

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 3.3

Kl. 13:15-14:30 Lørdag den 15. september 2018

Månesalen

 

Empowerment Yoga

This class will be held in English

Jeg har en pædagogisk terapeutisk tilgang til yoga. Det betyder, at jeg har et fokus på helbred, wellness og kropsbevidsthed frem for fitness og præstation. Jeg synes, det er vigtigt, at mine elever gennem deres egne erfaringer og oplevelser får en forståelse af, hvordan deres egen krop fungerer. Det giver den fordel, at eleverne bliver sikker og selvstændig i deres egen yoga praksis. Denne måde at undervise på kaldes Empowerment. Jeg arbejder ikke ud fra en skabelon, men ud fra at der er plads og anerkendelse af alle kropstyper. Det er en nænsom måde at arbejde på som f.eks. kan hjælpe mennesker med stress, og mennesker, der er kommet fysisk til skade.

 

Om Peter Coates

Jeg startede med at dyrke yoga i Christchurch, New Zealand for over 28 år siden. Her blev jeg oplært i Iyengar yoga traditionen. Jeg mødte den nu berømte forfatter og yoga lærer Donna Farhi, og hjalp med at skrive hendes første bog The Breathing Book.

Efter jeg i 1999 flyttede til Danmark mødte jeg Miles, der introducerede mig til Ashtanga yoga. Gennem min oplæring i forskellige yoga traditioner har jeg udviklet min egen praksis, der sætter eleven i centrum. Gennem min tid i Danmark har jeg påvirket mange elever til at tage yogaen til sig. 28 års erfaring med forskellige yogaformer

Jeg har en bacheloruddannelse i religionsvidenskab fra New Zealand samt en bacheloruddannelse med speciale i sundhed og bevægelse fra Peter Sabroe seminariet (2012)

Pt. Underviser på Ashtanga Shala, Aarhus og i praktis træning og undervisningsteknik hos FOF, Aarhus

 

www.petersyoga.com

Copyright @ All Rights Reserved