Event 3.4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 3.4

Kl. 13:15-14:30 Lørdag den 15. september

Solsalen

 

Yoga Jam

Festival er fællesskab. Festival er god stemning, glæde og smil. Her kommer folk hinanden ved og den stemning vil jeg bringe ind i undervisningen på Yoga Jam.

Jeg har kombineret lækre stræk, dybe åndedræt og sjove udfordringer til timen. Vi varmer timen op med et lækkert flow og herefter skal vi fordybe os i hovedstand som på nuværende tidspunkt har været en af de mest givende asanas for mit vedkommende. Den gave, vil jeg viderebringe til dig.

Kom selvom du aldrig har prøvet hovedstand, eller om du er garvet hovedstandsgænger.

Vi skalerer op og vi skalerer ned så alle kan være med.

Det bliver sjovt! Udfordrende! Og lækkert!Jeg glæder mig til at se dig!

 

Om Malene K. Pedersen

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og yogalærer. Kombinationen af disse to i min yoga undervisning, er som skabt til hinanden. Med den dybe indsigt i kroppens fysiske og mentale processer, komplementerer yoga på den fineste vis i alle de skønne og lækre stillinger. Jeg har fundet min passion i yoga’en fordi jeg selv fandt et frirum her. Denne gave og alt det der følger med yoga’en ønsker jeg at videregive til andre. Udover at undervise i yoga så underviser jeg til daglig også i fysisk bevægelse og dans, samt har én til én psykomotorisk terapeutisk behandling. Så en god blanding af behandling, undervisning i bevægelse og yoga, perfekt til dagens stressede samfund.

Facebook: Malene K Pedersen

Copyright @ All Rights Reserved