Event 4.1

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 4.1

Kl. 15:00-16:30 Lørdag den 15. september

Remisen

 

Fri Yoga

- en yogatime med plads til grin og spørgsmål

 

På denne time vil du prøve nogle af de mini-workshops instruktøren på et nyt yogakoncept "Fri Yoga" har forberedt til vintersæsonen.Det er en fri patchwork sammensætning af forskellige vejrtræknings- meditations- og yogaøvelser. Fri yoga sigter efter at give dig inspiration til en fri selvstændig yogapraksis baseret på egne kompetencer og fornemmelser.

Tummoen - tibetansk vejrtrækningsøvelse

Kontakt-yoga- fælles opvarmning

Solhilsner- samskabende variationer af solhilsner

Fødderne- Burdenko og body sds

Strala Yoga- Frit flow imellem asanas

Yin Yoga og kropskorrektion - Lange dybe stræk med fokus på hofte og skuldre

Ekstension- Krops- og hjerteåbnende øvelser

Meditation- Hjertebøn

 

Om Daniel Rosengren Pilgaard

Daniel afprøver nye yogakoncepter i Aarhus. Han forsøger igennem egne koncepter at gøre yogaen økonomisk og praktisk tilgængelig.Heriblandt faste ugentlige hold henover sommerhalvåret med Open Air Yoga Aarhus, hvor en social og legende tilgang til yoga praktiseres i byens grønne områder.

Han afholder yogaevents i forbindelse med sportsarrangementer og øvrige events i byen og tilbyder i samarbejde med PULS-konceptet i Aarhus1900 faste ugentlige åbne yogatilbud.

Han lancerer nu i forbindelse med Randers Yogafestival et nyt koncept "Fri Yoga", i samarbejde med FOF.

Fri Yoga er et samskabende yogatilbud der aktivt inddrager deltagerne og frit herudfra sammensætter forskellige mini-workshops der sigter efter at give inspiration til deltagernes egen frie yogapraksis

.Daniel fordeler sin tid som selvstændig sundhedskonsulent, personlig træner, yogainstruktør og lærervikar for specialklasserne på Tilst skole. Han har en akademisk baggrund i filosofi og medicinsk antropologi på Aarhus universitet.

Hans indgang til yogaens verden kom ud af en nysgerrighed på yogaens potentialer for at stille os anderledes i krop og sind. Han tog derfor til D'haramsala i Indien for at uddanne sig som yogainstruktør, meditationstruktør og yogaterapeut.

Hans yndlings yogacitat er:” Yoga is not about tightening your ass. It’s about getting your head out of it.” – Eric Paskel

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved