Event 4.2

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 4.2

Kl. 15:00-16:00

Glassalen

 

Go for Goa

Goa er en lille delstat i Indien. Den var Portugisisk indtil 1964. Det er en helt særligt del af Indien – mange kalder Goa for Indien light.

De fleste bliver forelskede ved første blik, og det gjorde jeg også da min gode gamle ven overtalte mig til at undervise i IyengarYoga i Goa. Første gang i 2011.

Vi ville lave et tilbud der : er det bedste af Goa, det bedste af Ayurveda og det bedste Yoga jeg kan tilbyde.

Vi har et fantastisk samarbejde med DR. Rohit Borkar, der er Ayurvedisk læge i Goa, med 2 klinikker. Meget anerkendt og en virkelig god formidler.Jeg er så forelsket og begejstret for Goa, at jeg tilbringer 2 måneder der hvert år, og har måttet finde en vej så det kan lade sig gøre.

På mødet her på Randers Yogafestival, vil jeg dele min glæde og oplevelser. Jeg fortæller lidt om Goa – om Dr. Rohit Borkar – om Iyengaryogaen som den foregår i Goa.

Det er et helt uforpligtende møde, - så kom selvom du måske slet ikke har overvejet at rejse til Indien

 

Se evt. www.goforgoa.dk hvor der er masser af info rmationer om Goa.

 

Om llse Kjær Gaardahl

Undervist i yoga i mere end 30 år - elsker at undervise, elsker kontakten og mærke forandringen og glæden hos mine elever.Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme, via Iyengaryoga har jeg fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne, og mulighed for at leve et aktivt liv med familie og arbejde.1992 Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.

 

1994 uddannet Hatha yogalærer

1996 certificeret i Iyengaryoga®

1999 Iyengaryoga junior 12000 Par- og gruppeterapeut.

2015 afsluttede jeg 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk.

 

Se mere på www.city-yoga.dk

Se også www.goforgoa.dk Yogarejser til Goa

Copyright @ All Rights Reserved