Event 4.3

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 4.3

Kl. 15:00-16:15 Lørdag den 15. september

Månesalen

 

 

Yang & Yin yoga m/klangmeditation

I denne yang & yin yoga session vil du opleve en skøn og lækker kombination af gøren yoga og væren yoga.

Vi starter med yang-delen som skaber et flow af bevægelse med kroppen og åndedrættet. Du vil opleve på hvilket niveau du har en ”relation” til dit åndedræt.

I yin-delen gør vi os passive og modtagende af det åndedrættet tilbyder os. Her er den eneste bevægelse i kroppen nemlig åndedrættets bølgende bevægelser op og ned - ud og ind.

Vi afslutter denne lækre workshop med en dybdegående meditation og afspænding med hjælp fra de skønne og healende klangskåle, som tilfører afstressende lyde og vibrationer direkte ind i kroppens celler og cellevæsker.

Du vil opleve kroppen slapper af på et helt nyt niveau.

 

 

Om Lise Pilgaard

Lise er 42 år, og har praktiseret og undervist i yoga i 22 år. Lise underviser ud fra værdierne at krop, sind og sjæl har brug for at være i både yin og yang – gøren og væren. Derfor underviser Lise i både yang yoga, yin yoga og yantra akupressur yoga i hendes yoga shala Ny Yoga shalaen, som ligger i langgade i Randers.Lise er livsstilscoach, Kropsbehandler og Yogalærer – og så er hun Clairvoyant Rådgiver, Reiki healer og gong/lydterapeut. Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller hende fra andre behandlere og rådgivere. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side når hun arbejder og underviser. Lise er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun arbejder både med krop, sind og sjæl, og med mennesker, der ønsker at udvikle sig – personligt eller i forhold til næste skridt i karrieren eller i livet. Hun arbejder med kroppen på den måde som krop og sind har brug for, for at kunne forløse/acceptere gamle traumer/choktilstande i nervesystemet, reparere kronisk stress i krop og sind, bringe akut stress helt i ro i krop og sind, samt finde årsagen til angst, og dermed give de rigtige redskaber der skal til for at behandle angsten.Lise er uddannet ashtanga yogalærer og yin yogalærer, samt uddannet indenfor hypnoterapi, BARS, healing, claivoyance, gong/lydterapi, mindfulness og meditation. Lise bruger derudover sine egne erfaringer og sin egen viden og indsigt om krop, sind og sjæl iform af traume/chok-behandling af en krop der er ramt af et KAOS i en eller anden art. Lise mistede for 4 år siden mand og barn i trafikulykke, og 2 år senere blev hun ramt af 2 discusprolabser i lænd, og det er disse oplevelser der har givet Lise en livserfaring hun nu bruger og lærer fra sig, både i sin undervisning og sine behandlinger af krop, sind og sjæl. Hun ved hvad yoga der er bedst til en krop i sorg. Hun ved hvad der bedst til en krop i kontrol. Hvad yoga der er bedst til stress, angst, depression, rygproblemer osv.

Læs mere på:

www.nyyoga.dk

Facebook: Ny Yoga eller Ny Kurs - Lise Pilgaard

Copyright @ All Rights Reserved