Event 5.1

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 5.1

Kl. 09:00-10:30 Søndag den 16. september 2018

Remisen

 

Jivamukti Yoga – Hot, Hip & Holy

Kom og oplev, hvorfor Jivamukti Yoga bliver beskrevet som Hot, Hip & Holy.

I løbet af klassen vil du opleve, hvordan du får varmen indefra gennem energiske solhilsener, dynamisk vinyasa krama og et aktivt åndedræt (Hot). Ved at flette flere tusind års gamle tekster og en højere intention (Holy) sammen med den fysiske asanapraksis vil du erfare, hvordan Jivamukti Yoga gør det muligt for dig at træde af yogamåtten og ind i verden og være redskab for forandring (Hip). Klassen krydres med chanting, opløftende musik og meditation.

 

Om Tine Kotzè

Tine Kotzé er 300 timers certificeret Jivamukti Yoga lærer fra Aarhus. Udover ugentlige yoga klasser tilbyder hun events, workshops, og retreats.

I 2018 kan du komme med på hendes årlige retreat til Samsø. Tine har også stiftet Yoga for Peace, som afholder yoga events til fordel for velgørende formål.

På sine Jivamukti yoga klasser ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis ikke står alene. Undervisningen bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

Læs mere:

Hjemmeside:fromyogawithlove.dk

Facebook: From Yoga With Love

Instagram: fromyogawithlove

Samsø Yoga Retreat: fromyogawithlove.dk/samsoe-yoga-ret reat-2018/

 

 

Copyright @ All Rights Reserved