Event 5.4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 5.4

Kl. 09:00-10:15 Søndag den 16. september

Solsalen

 

Sig godmorgen til dit Åndedræt

Sammen med Bolette Visholm har du mulighed for at starte festivaldagen med et særligt kærligt godmorgen til dit åndedræt.

Vi vækker kroppen gennem meditation på vores åndedræt og bevæger os i et stille flow til vores ind og udåndinger.

Vi har særligt fokus på pauserne i vores vejrtrækning og ved hjælp af simple åndedrætsteknikker oplever vi det fantastiske i bare AT VÆRE.

At være med fyldte lunger & at være med tømte lunger. Vi fornemmer åndedrættets bevægelse i kroppen og hvordan kroppen i et helt ukompliceret samarbejde sættes i bevægelse, samtidig med at vores nervesystem beroliges. Vores muskler forlænges og sammentrækkes harmonisk, som en helt naturlig effekt af vores bevidste vejrtrækning.

Vi gentager bevægelserne og fornemmer varmen og intensiteten i takt med at ALTING i og omkring os til sidst flyder frit og vi giver slip og lader livsglæden vokse.

 

Om Bolette Visholm

er 41 år og bor i Randers. Hun har rejst i store dele af verden og det er særligt i Indien, Bali og Thailand hun har stiftet bekendtskab med de åndedrætsteknikker, som med tiden er blevet en stor del af hendes egen yogapraksis.

Til hverdag underviser Bolette på Åbakken og hos Fit&Well. Derudover laver hun yoga på flere af byens skoler. Bolette er stifter af ForEndenAfRegnbuen og er for tiden fuldt optaget af, at få byens mindste yogashala klar til nye gæster i efteråret.

Bolette er uddannet ashtangalærer og Kundalinibørneyogalærer.

 

Læs mere:

Facebook: For Enden Af Regnbuen

 

 

Copyright @ All Rights Reserved