Event 6.4

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 6.4

Kl. 10:45-12:00 Søndag den 16. september 2018

Solsalen

 

Ashtanga yoga - Basis

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform, som giver masser af energi, styrke og samtidig virker afstressende. Kroppen bliver varmet op igennem en sekvens af stående, siddende og liggende yogastillinger, som er med til at smidiggøre kroppen, styrke musklerne og træne vores balance. Ashtanga yoga blander det bedste fra hård fysisk træning med yogaens afstressende og beroligende virkning.

 

Om Nikolaj Holme Hansen

Jeg er uddannet yogainstruktør fra Ajarya Yoga Academy i Indien. Jeg bruger yoga til at mildne mine symptomer på sclerose.

Jeg har de sidste 6 år praktiseret ashtanga vinyasa yoga, en fysisk krævende yogaform. Herudover laver jeg også restorativ og meditativ yoga, som hjælper mig med mine symptomer på sclerose.

Min holdning er, at yoga er noget alle kan lave, bare de får de rigtige versioner af stillinger. Stemningen på mine timer er afslappet og jeg mener, at der skal være plads til at stå at grine lidt af sig selv, når vi står og sveder i yogastillingerne.

Udover at være uddannet yoga-instruktør, er jeg også cand.mag i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, med speciale i moderne yoga.

Jeg underviser bl.a. hos FOF-Randers

Se mere her

Copyright @ All Rights Reserved