Event 7.1

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 7.1

Kl. 13:15-14:45 Søndag den 16. september 2018

Remisen

 

Holdingsbaseret Hatha Yoga

Vi vil arbejde med, hvordan man kan få endnu mere ud af sin yoga – vha. at sørge for at kroppen får en mere hensigtsmæssig holdning i yogastillingerne.

Holdningsprincipperne har to funktioner:

1) Det ene er, at kroppen fysiologisk får det bedre – man lærer at lade være med at tage alle sine dårlige vaner med ind i yogastillingerne.

2) Det andet er, at vha. holdningsprincipperne øger man den generelle kropsbevidsthed betragteligt.

På den måde vil man kunne anvende både 1 og 2 i alle andre former for yoga og bevægelse, samt i ens dagligliv: Nemlig generelt at begynde at bruge kroppen med en mere hensigtsmæssige holdning samt – og dermed – at begynde at øge den generelle kropsbevidsthed .

 

 

Om Simon Vittus Jasper Hansen

er grunduddannet på en 200 timers hatha-uddannelse hos den amerikansk-israelske yogalærer, Shy Sayer, i Thailand. Og 300 timers-videreuddannet hos samme på en overbyggende yoga-uddannelse i Danmark. Derudover er han cand.mag. i filosofi og kommunikation fra Roskilde Universitet – med speciale i teori og forskning i meditation og mindfulness. Og endvidere uddannet psykoterapeut (4-årig tværministerielt godkendt uddannelse fra ID Academy). Simon har tidligere været ansat på Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, hvor han i en 3-årig periode fungerede som ekstern kommunikations-underviser. Simon lever udelukkende af at undervise i yoga og meditation (endvidere privat-konsultationer med mindfulness, meditation og terapi). Da det også er, hvad han brænder for på et personligt plan. Han har omkring 10 års daglig meditations-praksis bag sig. En daglig praksis, der fylder flere timer. Desuden er han i egne retreats i 2-3 måneder om året. Simon er bosiddende ved Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han regelmæssigt modtager, også i forhold til internationale standarder, højkvalitets-undervisning og supervision i selvudvikling og meditation. Også uddannet mindfulness-instruktør fra Århus Universitet i det internationale og velafprøvede mindfulness-system MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).

Se mere på http://simonvjhansen.dk/

Copyright @ All Rights Reserved