Event 7.3

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Event 7.3

Kl. 13:15-14:30 Søndag den 16. september 2018

Månesalen

 

Yoga for den sunde ryg

You are only as old as your spine!

Desværre har mange en livsstil, der påvirker ryggens sundhed, så almindelige hverdagsaktiviteter bliver en udfordring.

Men når du er bevidst om at stå med ryggen i sine naturlige kurver, er det noget af det sundeste du kan gøre. Ryggens holdning påvirker dig fysisk, psykisk og emotionelt. Gennem grundlæggende yogaøvelser guides du til en større bevidsthed omkring brugen af din ryg,- og hvordan du holder den sund. Uanset om udfordringerne med din ryg skyldes bekymringer, holdning eller at kroppen er "krøllet sammen" foran skærmen i for mange timer, vil denne yogaklasse hjælpe dig til mere bevægelsesfrihed. Og med hjælp fra dit åndedræt, og dets beroligende egenskab, vil der blive skabt bevidsthed i øvelserne og i din krop.

Målet med denne yogaklasse er at vise dig, hvordan du skaber en fleksibel krop, med en stærk ryg, gennem optimal placering og bevægelse. Her får du indblik, i hvordan du med få teknikker kan holde din ryg sund via din yogapraksis.Uanset om du vil forbygge eller genoptræne dine udfordringer med ryggen, så kom og bliv klogere på hvordan du styrker, aflaster og smidiggør ryggen via bevægelse af hele kroppen.

 

Om Louise Djernes

For mig blev yogaen MIT vendepunkt i et stressfyldt liv, og nu er det ikke blot en træningsform, men en livsstil. ​For nogle år siden blev jeg ramt af en diskusprolaps, og bl.a. med hjælp fra yogaen, er min krop nu sund og rask igen.Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.

Jeg er bl.a. uddannet ergoterapeut og yogalærer. Har lige taget en overbygning i; "Experiential Anatomy" hos Judith Hansson Lasater og er i gang med "Back Care". Disse kombinationer er som skabt til hinanden, for at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen.

Jeg er kendt for at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.

Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er at bruge yogaen til at finde ro,- ro til at hele kroppen, og føre den ro med sig ud i hverdagslivet

."YOUR ARE ONLY AS OLD AS YOUR SPINE"​

Læs mere her:

www.enjoyoga.dk

https://www.facebook.com/enjoyogadk/

Copyright @ All Rights Reserved