Undervisere

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Undervisere

Bolette Visholm

Bolette er 41 år og bor i Randers. Hun har rejst i store dele af verden og det er særligt i Indien, Bali og Thailand hun har stiftet bekendtskab med de åndedrætsteknikker, som med tiden er blevet en stor del af hendes egen yogapraksis.

Til hverdag underviser Bolette på Åbakken og hos Fit&Well. Derudover laver hun yoga på flere af byens skoler. Bolette er stifter af Yogaoasen og er for tiden fuldt optaget af, at få byens mindste yogashala klar til nye gæster i efteråret.

Bolette er uddannet ashtangalærer og Kundalinibørneyogalærer.

 

 

Facebook: YOGAOASEN

 

Event: Event 5.4

Daniel Rosengren Pilgaard

Daniel afprøver nye yogakoncepter i Aarhus. Han forsøger igennem egne koncepter at gøre yogaen økonomisk og praktisk tilgængelig.Heriblandt faste ugentlige hold henover sommerhalvåret med Open Air Yoga Aarhus, hvor en social og legende tilgang til yoga praktiseres i byens grønne områder.

Han afholder yogaevents i forbindelse med sportsarrangementer og øvrige events i byen og tilbyder i samarbejde med PULS-konceptet i Aarhus1900 faste ugentlige åbne yogatilbud.

Han lancerer nu i forbindelse med Randers Yogafestival et nyt koncept "Fri Yoga", i samarbejde med FOF.

 

Event: Event 4.1

Govind Radhakrishnan

 

Har desværre medlt afbud pga hans fars sygdom i Indien.

 

Helene Dorf

Er uddannet certificeret yogalærer fra yogauddannelsen i Aarhus ved Tanja Sofie Schøndorff i 2016 og underviser bl.a. i blid hatha yoga hos AOF Randers samt på Kulturkliniken i Kristrup.

Helene er kunsthistoriker og er psykomotorikstuderende

yogamedhelene.dk

 

Facebook: Yoga med Helene Dorf

 

Event: Event 0.1

Ilse Kjær Gaardahl

Ilse har undervist i yoga i mere end 30 år - elsker at undervise, elsker kontakten og mærke forandringen og glæden hos mine elever.Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme, via Iyengaryoga har jeg fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne, og mulighed for at leve et aktivt liv med familie og arbejde.

1992 Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.

1994 uddannet Hatha yogalærer1996 certificeret i Iyengaryoga®

1999 Iyengaryoga junior 12000 Par- og gruppeterapeut.

2015 afsluttede jeg 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk.

 

www.city-yoga.dk

www.goforgoa.dk Yogarejser til Goa

 

Events:

Event 2.1

Event 4.2

Irrene Wilsten

Jeg har over 1.000 timers intensive yogauddannelser i Danmark, Sverige, Indien, Mexico og Bali.

Jeg er certificeret yogalærer i Asthanga Yoga, Traditionel Tantra Yoga og Hatha Yoga.

Har de sidste 6 år undervist regelmæssig i Randers og Thailand. Blandt andet i "Gratis sommeryoga i Tøjhushaven", hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17.

Jeg deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i vinterhalvåret i Thailand. I 2015 var jeg med til, at danne foreningen YogaRanders, hvor jeg er aktiv i bestyrelsen.

 

Underviser her:

www.aof-randers.dk

Facebook: AOF Randers

www.fitnessdk.dk/center/43

 

Fra dec-feb på

The Beach Village, Thailand

https://www.thebeachvillageresort.com/

 

Event:

Event 2.2

June Skaaning

Jeg er uddannet og underviser i flere forskellige bevægelsesformer såsom: Yoga, Pilates, QiGong m.m.

Jeg har i år undervist i 10 år, har taget en del kurser og uddannelser samt jeg udvikler mig i takt med mine deltagere. Jeg underviser også sygdomsramte med forskellige diagnoser.Yogaen er det, der i dag fylder mest af min træning, foruden en del svømmeundervisning. Jeg har holdundervisning i flere foreninger i Randers - RgF, Vorup Motion, Water & Wellness og Nordbyens Motion.Som selvstændig har jeg hold i Randers, i Psykiatriens Hus på Gl. Hadsundvej samt i udkanten af Randers - Langå, Assentoft, Råsted, Enslev og True.Desuden tager jeg gerne ud til forskellige event, du giver mig blot et ring/sms/mail.

 

 

www.yogalates.dk

Facebook: Yoga med June

Event: Event 4.4

Kristin Lange:

Jeg er certificeret lærer i Transcendental Meditation (TM) og i Maharishi Yoga Asanas og også cand.mag. i spansk og engelsk. Jeg interesserer mig desuden levende for religions- og oldtidshistorie. Som 15-årig begyndte jeg at gå til yoga og eksperimentere med forskellige meditationer som jeg læste om i bøger og blade. Da jeg som 17-årig lærte Transcendental Meditation, havde jeg fundet det jeg søgte. I regi af den danske og den internationale TM-bevægelse tog jeg en lang række kurser, lærte avancerede teknikker og tilbragte 7 år på et internationalt program med fokus på uddybning af meditationserfaringen. I mit arbejdsliv har jeg vekslet mellem at undervise forskellige målgrupper i engelsk, spansk og i dansk som andetsprog, og at undervise i TM og at arbejde på at fremme brugen af meditation i offentligt regi, som fængsler og skoler og for lidelser som ADHD og PTSD. I 2014 tilbragte jeg 3 måneder i Ecuador, hvor jeg var med til at undervise elever på 3 skoler i Transcendental Meditation, som led i et forsøgsprojekt under deres undervisningsministerium. Formålet var at se om TM kunne hjælpe skoleelever til bedre indlæring, mere ro og bedre relationer mellem el everne.

 

Event: Event 7.2

Kristine Marie Rost

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til Randers Yoga Festival.

Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter.

For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og ind af stillinger alle kan være i.

Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.

 

Event: Event 1.1

Lene Larsen

Lene er indehaver af Aalborg Yogastudio, som du finder i et hyggeligt lokale i hjertet af Aalborg. Her er alle velkomne, og der undervises på små hold, så der er fokus på, at du får den nødvendige opmærksomhed fra instruktøren og den bedste yogaoplevelse ud af din tid på yogamåtten. Aalborg Yogastudio byder på undervisning i flere forskellige stilarter inden for yoga, og der er et bredt udvalg af lækkert og nyttigt yogaudstyr til rådighed. Ud over de løbende hold, hvor man melder sig til fra gang til gang, arrangerer Aalborg Yogastudio bl.a. workshops, weekendture og yogaferier. Lene er født i 1968 og har mere end 1.000 timers uddannelse med i bagagen inden for bl.a. hatha yoga, yin yoga, hormonyoga, aerial flow yoga, børneyoga og meditation. Lenes undervisning foregår i et roligt tempo, hvor du har tid til at udforske dig selv og mærke krop og sind i de enkelte stillinger.

 

aalborgyogastudio.dk

 

Event: Event 2.3

Lisa Errebo

Lisa er en 38 årig yoga underviser, der har sit eget yoga studie ”Fit&Well” på en landejendom nord for Randers. Hun er gift med Rasmus og sammen har de 3 børn.Passioneret omkring bevægelse og velvære, både fysisk og mentalt. Hun har mere end 700 timers yoga og mindfullness uddannelser bag sig bl.a. inden for Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa, Ashtanga Yoga og Strala Yoga.”Yogaen handler for mig, om at lytte til min krop, mærke hvad den har brug for, lade mit åndedræt guide mig og være god ved mig selv”. Hendes ugentlige yoga timer er primært bestående af Strala Yoga der bygger på naturlig bevægelse med fokus på bløde rolige bevægelser. Derudover underviser hun også i CrossYoga, en sammensætning af Crossfit og Yoga, der giver en stærk træning til krop og sind.

 

 

www.fitogwell.dk

 

Facebook: Fit&Well v/Lisa Errebo

 

Event: Event 5.3

Lise Pilgaard

Lise Pilgaard er 42 år, og har praktiseret og undervist i yoga i 22 år. Lise underviser ud fra værdierne at krop, sind og sjæl har brug for at være i både yin og yang – gøren og væren. Derfor underviser Lise i både yang yoga, yin yoga og yantra akupressur yoga i hendes yoga shala Ny Yoga shalaen, som ligger i Langgade i Randers

.Lise er livsstilscoach, Kropsbehandler og Yogalærer – og så er hun Clairvoyant Rådgiver, Reiki healer og gong/lydterapeut. Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller hende fra andre behandlere og rådgivere. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side når hun arbejder og underviser. Lise er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun arbejder både med krop, sind og sjæl, og med mennesker, der ønsker at udvikle sig – personligt eller i forhold til næste skridt i karrieren eller i livet. Hun arbejder med kroppen på den måde som krop og sind har brug for, for at kunne forløse/acceptere gamle traumer/choktilstande i nervesystemet, reparere kronisk stress i krop og sind, bringe akut stress helt i ro i krop og sind, samt finde årsagen til angst, og dermed give de rigtige redskaber der skal til for at behandle angsten.

Lise er uddannet ashtanga yogalærer og yin yogalærer, samt uddannet indenfor hypnoterapi, BARS, healing, claivoyance, gong/lydterapi, mindfulness og meditation.

Lise bruger derudover sine egne erfaringer og sin egen viden og indsigt om krop, sind og sjæl iform af traume/chok-behandling af en krop der er ramt af et KAOS i en eller anden art. Lise mistede for 4 år siden mand og barn i trafikulykke, og 2 år senere blev hun ramt af 2 discusprolabser i lænd, og det er disse oplevelser der har givet Lise en livserfaring hun nu bruger og lærer fra sig, både i sin undervisning og sine behandlinger af krop, sind og sjæl. Hun ved hvad yoga der er bedst til en krop i sorg. Hun ved hvad der bedst til en krop i kontrol. Hvad yoga der er bedst til stress, angst, depression, rygproblemer osv.

 

 

nyyoga.dk

Facebook:

NY KURS - Lise Pilgaard

Ny Yoga - Lise Pilgaard

 

Events:

Event 1.4

Event 4.3

Louise Djernes

For mig blev yogaen MIT vendepunkt i et stressfyldt liv, og nu er det ikke blot en træningsform, men en livsstil. ​For nogle år siden blev jeg ramt af en diskusprolaps, og bl.a. med hjælp fra yogaen, er min krop nu sund og rask igen.Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.

Jeg er bl.a. uddannet ergoterapeut og yogalærer. Har lige taget en overbygning i; "Experiential Anatomy" hos Judith Hansson Lasater og er i gang med "Back Care". Disse kombinationer er som skabt til hinanden, for at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen.

Jeg er kendt for at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.

Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er at bruge yogaen til at finde ro,- ro til at hele kroppen, og føre den ro med sig ud i hverdagslivet

."YOUR ARE ONLY AS OLD AS YOUR SPINE"​

 

 

www.enjoyoga.dk

 

https://www.facebook.com/enjoyogadk/

 

Event: Event 7.3

Malene K. Pedersen

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og yogalærer. Kombinationen af disse to i min yoga undervisning, er som skabt til hinanden. Med den dybe indsigt i kroppens fysiske og mentale processer, komplementerer yoga på den fineste vis i alle de skønne og lækre stillinger. Jeg har fundet min passion i yoga’en fordi jeg selv fandt et frirum her. Denne gave og alt det der følger med yoga’en ønsker jeg at videregive til andre. Udover at undervise i yoga så underviser jeg til daglig også i fysisk bevægelse og dans, samt har én til én psykomotorisk terapeutisk behandling. Så en god blanding af behandling, undervisning i bevægelse og yoga, perfekt til dagens stressede samfund.

 

Facebook: Malene K Pedersen

 

Event: Event 3.4

Maria Anemone Kongstad

Anemone er 28 år gammel, uddannet ergoterapeut med speciale i smertevidenskab. Hun fandt yogaen for 10 år siden i sin egen søgen efter at blive fri af kroniske smerter. Anemone er efter et smerte rehabiliteringsforløb kombineret med plantebaseret kost og yin yoga helt i smertefri. Hun har undervist i yoga i over 4 år og har gennem sin egen proces udviklet Yin Ergo Yoga, som er en yin yoga stil mod længerevarende smerter, ømhed og stivhed i kroppen.

Anemone har base på Lolland, hvor har klienter i Smerterehabilitering, plantebaseret kostvejledning og ugentlige Yin Ergo Hold. Og hun afholder workshops flere steder i landet hvor hun hjælper mennesker med at blive smertefri og opnå et sundt liv i balance.

Læs mere om Anemone, Smerterehabilitering, Kostvejledning og Yin Ergo Yoga her:

 

Facebook: Anemoneyoga

www.anemoneyoga.dk

 

Event: Event 7.4

Maria L. Jensen

Jeg er 200-timer certificeret yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute i Mexico, 50-timer certificeret i yin yoga instruktør ved Yoga Collective og i gang med Rasa Yoga Online Teacher Training.

Jeg underviser fast i Yoga Collective i Aarhus og har derudover firmayogahold. Jeg er desuden antropolog med speciale i identitetskonstruktioner og Reiki II certificeret.

 

www.marialauridsenjensen.com

Facebook: Maria Lauridsen Jensen - Yoga From My Heart

 

Event: Event 1.3

Mette Maj Krag

Mette Maj Krag er traditionel tantra yogalærer. Hun er initieret i kaula-tantra af den tantriske mester Bhagavan Shanmukha Ananda Natha i Shri Kali Ashram, Indien, og hun har indgående kendskab til tantra filosofi, videnskab og kultur. Mette Maj fordeler sin tid mellem at undervise aspirerende yogalærere i Shri Kali Ashram, hvortil hun også arrangerer årlige retreats, og at undervise samt afholde workshops og retreats i Danmark.

 

shrikali.dk

Facebook: Shri Kali Danmark

 

Events:

Event 1.2

Event 3.1

Micchelle Jacobsen

Yoga føre en ind i nu’et og det er i Nu’et vi manifestere. Jeg føler en dyb forbindele og inspiration i udøvelsen og formidlingen af yoga, som er meget mere end en bevægeform for mig - men en livs filosofi. Selvkærlighed og selvomsorg er byggesten i mit grundfundament som yogalære. Der skal være plads til selvfordybelse og udfoldelse på samme tid.

Jeg en ung spirituel kvinde med snart 26 somre i rygsækken, jeg er uddannet social-special pædagog og certificeret 200 timers yogalære fra Arhanta Yoga Ashram 2017. Lige nu er jeg igang med en kernehealer-uddannelse og har udset mig flere yoga relateret påbyggelser fra efteråret og frem.

Jeg startede med at dyrke yoga for ca 4 år siden, og har ikke kunne undvære yoga’en i min hverdag lige siden. Jeg underviser i yoga hos Titaliyoga studie, Fitness studiet Randers og på Fladbro camping for de besøgende gæster.

Jeg glæder mig til at møde dig og dele nu’et, autentisk og nærværende.

 

Facebook: Rise In Love Yoga

 

Event: Event 2.4

Nikolaj Holme Hansen

Jeg er uddannet yogainstruktør fra Ajarya Yoga Academy i Indien. Jeg bruger yoga til at mildne mine symptomer på sclerose.

Jeg har de sidste 6 år praktiseret ashtanga vinyasa yoga, en fysisk krævende yogaform. Herudover laver jeg også restorativ og meditativ yoga, som hjælper mig med mine symptomer på sclerose.

Min holdning er, at yoga er noget alle kan lave, bare de får de rigtige versioner af stillinger. Stemningen på mine timer er afslappet og jeg mener, at der skal være plads til at stå at grine lidt af sig selv, når vi står og sveder i yogastillingerne.

Udover at være uddannet yoga-instruktør, er jeg også cand.mag i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, med speciale i moderne yoga.

Jeg underviser bl.a. hos FOF-Randers

Se mere her

 

Event: Event 6.4

Pernille Dybro

Pernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga- app ́en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden. Pernille organiserer også Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere. Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen, i meditation og afspænding. Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed.

 

Se mere: www.dybro-yoga.dk

 

Events:

Event 6.1

Event 8.1

Pernille Lovise Madsen

Pernille Madsen er erfaren underviser. I Pernilles undervisning vil du blive guidet roligt og præcist. Pernilles særlige interesse er gennem den kropslige praksis og åndedrætsbevidsthed at styrke modet til at give sig hen, mærke efter og lære sig sig selv bedre at kende efterhånden som kroppen (gen)finder hvile.

 

 

pernillelovise.dk

Facebook:

Pernille Lovise Yoga

og Øster Bjerregrav Yoga

 

Event: Event 5.2

Peter Coates

Jeg startede med at dyrke yoga i Christchurch, New Zealand for over 28 år siden. Her blev jeg oplært i Iyengar yoga traditionen. Jeg mødte den nu berømte forfatter og yoga lærer Donna Farhi, og hjalp med at skrive hendes første bog The Breathing Book.

Efter jeg i 1999 flyttede til Danmark mødte jeg Miles, der introducerede mig til Ashtanga yoga. Gennem min oplæring i forskellige yoga traditioner har jeg udviklet min egen praksis, der sætter eleven i centrum. Gennem min tid i Danmark har jeg påvirket mange elever til at tage yogaen til sig. 28 års erfaring med forskellige yogaformer

Jeg har en bacheloruddannelse i religionsvidenskab fra New Zealand samt en bacheloruddannelse med speciale i sundhed og bevægelse fra Peter Sabroe seminariet (2012)

Pt. Underviser på Ashtanga Shala, Aarhus og i praktis træning og undervisningsteknik hos FOF, Aarhus

 

petersyoga.com

 

Event: Event 3.3

Regina Pacheco

 

Regina is a Mexican yogini that has been practicing yoga since 1999 and teaching since 2009. She holds a degree in Business Administration but it was until several years of living the corporate experience and understanding how the western culture often brings our bodies to tension, depression and disconnection, that decided to fully focus on dismantle toxic movement patterns in herself as well as sharing those insights with other practitioners.She practices and teaches Vijñana Yoga, integrating the 7 principles into a conscious yet challenging practice where the top priority is releasing space so each body can understand, from inside.

 

www.reginapacheco.com

Facebook: Regina Pacheco Yoga

 

Event: Event 6.3

Simon Vittus Jasper Hansen

er grunduddannet på en 200 timers hatha-uddannelse hos den amerikansk-israelske yogalærer, Shy Sayer, i Thailand. Og 300 timers-videreuddannet hos samme på en overbyggende yoga-uddannelse i Danmark. Derudover er han cand.mag. i filosofi og kommunikation fra Roskilde Universitet – med speciale i teori og forskning i meditation og mindfulness. Og endvidere uddannet psykoterapeut (4-årig tværministerielt godkendt uddannelse fra ID Academy). Simon har tidligere været ansat på Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, hvor han i en 3-årig periode fungerede som ekstern kommunikations-underviser. Simon lever udelukkende af at undervise i yoga og meditation (endvidere privat-konsultationer med mindfulness, meditation og terapi). Da det også er, hvad han brænder for på et personligt plan. Han har omkring 10 års daglig meditations-praksis bag sig. En daglig praksis, der fylder flere timer. Desuden er han i egne retreats i 2-3 måneder om året. Simon er bosiddende ved Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han regelmæssigt modtager, også i forhold til internationale standarder, højkvalitets-undervisning og supervision i selvudvikling og meditation. Også uddannet mindfulness-instruktør fra Århus Universitet i det internationale og velafprøvede mindfulness-system MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).

 

simonvjhansen.dk

 

Event: Event 7.1

Tine Kotzè

Tine Kotzé er 300 timers certificeret Jivamukti Yoga lærer fra Aarhus. Udover ugentlige yoga klasser tilbyder hun events, workshops, og retreats.

I 2018 kan du komme med på hendes årlige retreat til Samsø. Tine har også stiftet Yoga for Peace, som afholder yoga events til fordel for velgørende formål.

På sine Jivamukti yoga klasser ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis ikke står alene. Undervisningen bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

 

fromyogawithlove.dk

Facebook: From Yoga With Love

 

Samsø Yoga Retreat:

fromyogawithlove.dk/samsoe-yoga-ret reat-2018/

 

Event: Event 5.1

Copyright @ All Rights Reserved