Workshop med Ann-Charlotte Monrad

Facebook

Gruppe

Instagram

Facebook

Side

Workshop med Ann-Charlotte Monrad

Lørdag den 24. november 2018 kl. 10-16:30

i Rosenlund, Niels Ebbesensgade 7 b, 8900 Randers C


Yoga til alle slags dage – yogafilosofi i bevægelse


Hvordan favner vi livet, både når det giver os det, vi ønsker os allermest, og når det udfordrer os dybt?

Vi kender nok alle den ro, der indfinder sig, når vi har tilbragt en stund på vores yogamåtte.

Det er meget, meget sjældent, at vi ikke har det en hel del bedre efter yoga, også på de dage, hvor alting brænder på.

Men er der en måde, hvorpå vi decideret kan skræddersy vores praksis, så vi fysisk arbejder med at løse op for det, der er svært?

I kinesisk medicin løber de meridianer, der er forbundet med glæde og sorg, igennem armene.

På denne workshop vil vi kombinere indsigter fra Patanjalis Yoga Sutras – særligt med fokus på raga (det vi vil have) og dvesha (det vi ikke vil have) – med hvordan vi kan forestille os at se dem manifesteret i kroppen, både energetisk (med base i kinesisk medicin), såvel som anatomisk, så vi virkelig kan omfavne livet.

Vi lægger ud med en praksis, der styrker, stabiliserer og skaber plads. Praksissen efterfølges af oplæg om dagens yogafilosofiske tema, samt de fysiske  overvejelser vi kan gøre os i denne sammenhæng.

Der vil undervejs blive arbejdet med materialet i grupper, så deltagerne kan begynde at integrere stoffet i deres egen yoga.


Workshoppen er for Yogaundervisere og andre erfarne yogaudøvere

Deltagerantallet er begrænset til 20.

Pris : kr. 650,- incl. suppe/brød og drikke

Tilmelding via Place2book: HerOm Ann-Charlotte Monrad


Ann-Charlotte har undervist yoga i 20 år. Hun er daglig leder af Prana Yoga Shala i København, hvor hun underviser og uddanner yogalærere. Hun er cand. mag. i litteraturvidenskab med speciale i sydasiatisk litteratur og kultur og forfatter til bøgerne Yoga og kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed (2002) og Hvor der er stille – en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras (2016)..,

Læs mere på www.pranayogashala.dkAnsvar


Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke. YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov. Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.


 Deltagelse

Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne  fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner. Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab. Hverken YogaRanders eller Rosenlund eller underviserne kan holdes ansvarlige. 


Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger. Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen. 


Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.

Copyright @ All Rights Reserved